De laatste dagen is het al echt herfstweer. De herfst is natuurlijk ook gestart eind september. Stiekem ook weer fijn, boswandelingen, mooie kleuren, met een dekentje op de bank. Maar eerst even terug naar september…

Hoe zag onze maand eruit?

Heel eerlijk? Mijn geheugen laat me even in de steek. Het was een prima maand, maar precies weet ik het niet meer. We vierden in ieder geval twee verjaardagen. Eerst van ons neefje en daarna van vriendlief. Twee, eenvoudige, maar gezellige verjaardagen. Voor vriendlief zijn verjaardag zijn we nog samen naar de bioscoop geweest,

De kinderen hadden beide nog een kinderfeestje deze maand, dus genoeg feestjes.

Eropuit

We hebben deze maand geen grote uitstapjes gemaakt. We bezochten wel de opendag bij de brandweer en de opendag van de bronsgiegerij. Opendagen zijn vaak leerzame en goedkope uitjes. Onze kinderen vinden dit soort bezoekjes meestal wel leuk.

De kinderen hadden nog geluk en bezochten met omi Weert kermis. Vriendlief en ik besloten toen eerst te gaan wandelen om vervolgens te gaan eten bij de wok. Even gezellig samen.

Garagesale

In het dorp naast ons, waar onze kinderen naar school gaan, waar onze vrienden wonen en we lid zijn bij verengingen was een garagesale. (Ons dorp is klein, heeft geen eigen school etc.) Ik besloot daarom met onze spullen bij een vriendin op de oprit te gaan staan. Het was een zonnige zondag dus veel mensen kwamen erop af. Ik heb een leuk zakcentje verdient en wat spullen kwijt. En aangezien we er met zijn drieën stonden, was het een prima dag. Onze meiden, zitten bij elkaar in klas, hebben zich deze dag ook goed vermaakt.

Uhm, ja. Dit was onze maand denk ik wel. Wellicht vergeet ik nog iets, maar naast de dagelijkse werkdagen zagen de overige dagen er zo uit.

Blog

Deze maand ging het even een paar dagen mis met mijn blog. Ik was offlineoffline. Gelukkig snel verholpen. Inmiddels heb ik al een aantal artikelen aangepast of verwijderd. Hier en daar wat dingen bijgewerkt en bijna elke dinsdag en vrijdag een blog geplaatst.

Jullie lazen deze maand veel mijn AliexpressAliexpress koopjes. Maar ook de feitjesfeitjes over mij vonden jullie leuk om te lezen, gezien de aantallen.

Verder konden jullie lezen over de speeldatesspeeldates van onze kinderen, mijn actiedomme actie en over een leuke aanbieding van de bobobobo. En zeker niet vergeten mijn blog over de simple dolls.

Nu op naar de maand oktober. Over twee weken is het herfstvakantie, altijd fijn, verder nog wat bezoekjes met vriendinnen gepland en is er kermis in het dorp. Oké, over  het dorp naast ons heb ik het dan weer. We zijn in ieder geval met de laatste drie maanden van het jaar gestart…

 


Comments are closed.