Deze kortste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. Vandaag de laatste dag. En ik kan zeggen dat februari een fijne maand voor ons was. Er kwamen veel leuke dingen voorbij. En daar blik ik samen met jullie op terug.

Leuke dingen

  • Begin van de maand werd onze dochter 10 jaar. Wat een mijlpaal. Zeker omdat ze zo klein ter wereld kwam. Ze werd met ruim 30 weken geboren en woog maar 1235gram. En nu, nu is ze een geweldige tiener. Ze werd goed verwend. Samen met haar “bubbel” vriendinnen had ze een klein thuis feestje. De meiden genoten van frietjes, het spel 30 seconds en keken een filmpje. Het was erg gezellig en de meiden onderling zijn samen zo leuk!

 

  • Sneeuw! Hoe leuk dat we in de sneeuw konden spelen. We zijn dan ook een paar keer met de slee eropuit gegaan. Schaatsen hebben wij zelf niet gedaan, maar ik werd wel vrolijk van alle schaatsfoto’s die voorbij kwamen.

 

  • Daar tegenover waren er ook prachtige lente dagen deze maand. Zo bizar, van heel koud naar heerlijk genieten. Maar van beide werd ik ontzettend blij.

 

  • De carnavalskwis. Ons dorp organiseerde voor zowel de volwassenen als de kinderen een geweldige kwis. Online met vrienden speelden we mee. Veel werk, maar een leuke bezigheid. Ons kids team deed het super, want zij hebben de eerste plaats behaald. En wij kregen een 12e plaats.

 

  • Er was voor de kinderen door de pannenkoekenbakker een speurtocht georganiseerd. Samen met een vriendin en de besties van onze kinderen hebben we deze speurtocht gelopen. Afgesloten met poffertjes. Ook dit was een + punt deze maand.

 

  • En dan nog de gezelligheid met onze camping vrienden. Op een zondag samen gewandeld bij de camping en daar genoten van een kleine picknick. Mochten er bij de persconferentie op 9 maart geen gekke dingen worden gezegd, dan mogen wij eind maart naar de camping voor onze voorseizoensplek. Met die zon, zoveel zin in.

 

  • Niet voor mij, maar wel voor de kinderen van leuks. De lessen hiphop en breakdance zijn deze maand weer gestart. Ze doen dit buiten, maar wat genieten ze hier beide van.

 

  • En voor mij, genieten van mijn kleuters. Samen in de klas, weliswaar met wat afspraken, maar zo fijn.

 

  • En ik vergeet nog bijna prachtig nieuws. We zijn weer oom en tante geworden. Het broertje van vriendlief is papa van een mooie zoon. Helaas wonen ze niet in de buurt, lees Amerika. We moeten dus nog even wachten om dit manneke in levende lijve te zien.

 

Minder leuke dingen

 

Heel eerlijk, dit gaat deze maand een zeer kort lijstje worden, want zoals ik al schreef, dit was een fijne maand. We deden ondanks de maatregelen leuke dingen en genoten van zowel de sneeuw als de zon.

 

  • Iets voor mezelf, mijn rugklachten. Ik heb deze maand dus alweer 2 keer een bezoekje gebracht aan de fysio en komende week nog een keer.

 

  • Dan een ergernisje, de gordijnen in huis. De gordijnen zijn eigenlijk te zwaar voor de rails. Hierdoor vallen er wel eens haakjes af. Met als resultaat dat de gordijnen lelijk hangen. En de haakjes krijg ik helaas niet zo makkelijk terug eraan.

 

  • Oeps, ik heb gewoon maar 2 blogartikelen geplaatst in deze maand. Dat kan en moet toch echt beter.

 

Dus ja, zoals je leest het was voor ons gewoon een hele fijne maand! Op naar de derde maand van het jaar. Een maand met drie verjaardagen van familie leden en (hopelijk) de start van ons campingseizoen.

 

Comments are closed.