Vandaag is het de laatste dag van december, de laatste dag van 2020. We gaan dit vreemde jaar afsluiten. Helaas kunnen we het stomme virus nog niet afsluiten, maar we gaan er van uit dat 2021 een mooier en beter jaar gaat worden.  Desondanks bracht dit jaar ook zeker mooie herinneringen. 

November

Ja, ook de laatste maanden was het op bloggebied rustig. Althans met artikelen plaatsen. Het vreemde of eigenlijk fijne is dat het aantal bezoekers wel groeide. Er werd vooral veel gezocht naar blogs over knutselen en spelletjes. Maar ook wel begrijpelijk. We zijn meer thuis en de decembermaand kwam eraan.

Je kon deze maand lezen over alternatieven die je kan doen in deze vreemde tijd. Wat ideetjes, hopelijk heb ik er iemand mee kunnen inspireren.
Verder zorgden wij dat ons huis weer wat gepimpt werd. Dit deed de man des huizes, hij maakte wat eenvoudige, leuke diy projecten. Nog steeds ben ik er blij mee. Zodra we weer naar de winkels kunnen wil ik hier en daar nog wat nieuwe aankleding voor in huis.

Verder deed ik met vele andere bloggers mee aan de Sinterbloghop. Op deze manier leer je vaak nieuwe, leuke bloggers kennen.

En als laatste deelde ik deze maand mijn verjaardagstaart in mijn kleuterklas. Lekker freubelen en een klas vol kinderen die blij zijn met een grote taart met echte kaarsjes.

December

Uhm ja, de maand waarin de lockdown van start ging. We weer allemaal even moesten zoeken naar een weg hierin. Inmiddels is de vakantie voor de kinderen alweer bijna voorbij. Over 4 dagen start het thuisonderwijs weer. Er waren veel fijne dagen, maar ook dagen dat het mij en de kinderen teveel was. De verveling sloeg toe of we hadden gewoon even onze dag niet. Gelukkig waren er wat lichtpuntjes. Kerstavond met mijn schoonmoeder en partner. Kerstdag met mijn eigen moeder en familie.

We hebben nog de toverroute met vrienden gewandeld en ik bezocht nog een vriendin, die begin van de maand jarig was. Keurig volgens de regels, maar toch wat gezelligheid. Daarnaast hebben we veel gewandeld. Al moet ik eerlijk zeggen dat de laatste paar dagen het wandelen ver te zoeken is. Ik denk dat we even wandelmoe zijn, haha.

Ik liet jullie al weten welke plannen ik had voor de komende lockdown en kerstvakantie. Ik zal er later nog op terugblikken.

En ook liet ik jullie weten dat onze bruiloft plannen van 2021 verplaatst zijn naar 2022. We wilden de gok niet nemen, dat we straks niet het feest kunnen vieren dat we graag willen.

Dag 2020….

Ik heb dit jaar geen doelen, geen wensen… niks. Althans daar heb ik (nog) niet over nagedacht. We gaan wel zien wat dit jaar ons gaat brengen.

We gaan in ieder geval weer starten met thuis onderwijs. En ik hoop van harte dat dit echt bij 2 weken blijft. Ook starten we dit nieuwe jaar met een lockdown verjaardag. Onze jongste wordt 7 jaar. Helaas nog even geen kinderfeestje, dat halen we wel in.

Maar we gaan er in ieder geval voor zorgen dat hij 11 januari een feestelijk dag gaat krijgen.

We gaan duimen dat ons campingseizoen dit jaar wel door kan gaan en we in de zomer ook weer kunnen genieten aan het strand bij Domburg. En verder blijf gezond en wees lief voor elkaar!

Voor al mijn lieve lezers, fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2021!


Comments are closed.