In oktober had ik een familie babyshower. Mijn schoonzusje was zwanger en we wilden een kleine babyshower voor haar organiseren, omdat ons schoonzusje, wonend in Amerika, er ook was op dat moment. We maakten met zijn allen een leuk aandenken. En dit deel ik graag met jullie.

Babyshower

Overkomend uit Amerika, worden er in Nederland ook geregeld babyshowers georganiseerd. Mijn schoonzusje, inmiddels bevallen van een gezond zoontje, kreeg van haar vriendinnen een babyshower. Hier kon ik helaas niet bij aanwezig zijn. Mijn schoonmoeder en ik bedachten dat het daarom leuk zou zijn om nog iets kleins te organiseren. Zeker omdat ons schoonzusje wonend in Washington er ook bij kon zijn.

Klein en eenvoudig, maar toch iets samen willen doen. Natuurlijk blauwe versiering met wat lekkers erbij. En ik bedacht nog een diy,

Kleerhangers versieren

We kochten bij de Hema een aantal kinder kledinghangers van hout. Deze zouden we gaan versieren. Het was gezellig en leuk om te doen. We versierden ze met watervaste stiften en met markers van Action. Ook kochten we wat kleine (blauwe) stickertjes.

Mijn dochter en haar zoontje versierden ook mee. Ook voor hun was het leuk om te doen. Een eenvoudige diy dus, maar zeker een tip voor het organiseren van een babyshower. Je bent allemaal bezig en de aanstaande moeder krijgt een leuk aandenken (cadeautje) van deze dag.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.