Het vakantieseizoen is weer voorbij gevlogen en dat betekent terug de schoolbanken in! Wel zo fijn om dit te doen met de juiste back to school essentials! Je kunt natuurlijk niet op school verschijnen zonder fijne schooltas of goede agenda. Maar wat zijn nu handige schooltassen en wat heb je écht nodig dit schooljaar? We hebben het voor je op een rijtje gezet!Rugzak

Een toffe schooltas

Een schooltas mag absoluut niet ontbreken! Hier moeten alle essentials, zware schoolboeken en een lekkere lunch in passen. Er zijn verschillende modellen schooltassen waar je voor kunt gaan:

  • De rugzak: Ga voor een stevige rugzak in een vrolijk kleurtje van Fjallraven. Deze rugzakken zijn fijn om te dragen als je zware boeken hebt en doorstaan ook nog eens elke Nederlandse regenbui! 
  • De grote handtas: Houd je niet van een rugzak en ga je liever voor een schooltas die je in de hand kunt dragen. Ga dan voor een grote ‘hobo’ bag waar eindeloos veel inpast! 
  • De laptoptas: Heb je een schooltas nodig die groot genoeg moet zijn voor je laptop? Dan is het een goed idee om voor een mooie laptoptas te gaan. Hier past jouw laptop gegarandeerd in en de meeste laptoptassen zijn ook nog eens zo ontworpen dat je laptop extra goed beschermd wordt! Handtas

Agenda 

Ook een agenda waarin je alles bij kunt houden is essentieel. Gebruik deze om te onthouden wanneer er toetsen of tentamens zijn, om notities te maken of handige planningen uit te schrijven. Je kunt gaan voor een toffe planner waar je zelf een indeling kunt maken of een agenda waar alle data al in vaststaat. Het is maar net wat je fijn vindt! Ga voor een toffe leren uitvoering van Cowboysbag waar je gegarandeerd indruk mee gaat maken in de schoolbanken. 

Lunchbox

Uiteraard moet er tijdens de schooldag ook geluncht worden en dit wordt een stuk leuker en gemakkelijker met een handige lunchbox. Toffe kids modellen zijn er van Done by Deer en Herschel Supply Co. 

Essentials

Latop- of tablethoes 

Gaat je laptop of tablet mee naar school? Neem jouw laptop dan wel veilig mee door deze goed te beschermen in een geschikte hoes. Vrolijke geprinte hoezen vind je o.a. bij Wouf en stoere leren hoezen vind je bij Cowboysbag!

Met deze tips in het achterhoofd, begin jij zeker goed aan dit schooljaar met de leukste en handigste essentials!

Comments are closed.