Alweer meer dan een jaar wonen we in ons, niet meer zo nieuwe, huis. De meubels van de kinderen zijn mee verhuisd. Hun slaapkamertjes werden ingericht en klaar. Inmiddels is onze jongste ruim 4 jaar en wilde ik wat kleine dingen aanpassen.

Groot bed

In de tijd dat we hier wonen is zijn peuter bed vervangen voor een groot jongens bed. Een bed dat we voor een prikkie mochten ophalen en vriendlief het bed van een likje verf voorzag. Een super resultaat. Nog altijd blij met dit grote jongens bed.

Maar boven dit bed is een grote witte muur. Geen idee wat ik hier mee wil. Tijdens een kijkje in huis kon je zien dat we leuke wolken stickers aan de muur hebben hangen. Dit is nog steeds zo. En ook deze vind ik nog altijd leuk. Ook het tapijt op de vloer en de Ikea vakkenkast (deze staat nu in  de hoogte) zijn nog aanwezig.

Maar het gaat dus om de witte muur…. en daar vond ik iets voor!

XXL Kinder Wereldkaart

Bij de Action vond ik namelijk een grote wereldkaart. Speciaal voor kinderen. De kaart staat vol met dieren en bezienswaardigheden. De kaart is zo groot dat de witte muur goed gevuld wordt. Een prima oplossing. Een echte grote “jongens” wereldkaart, waar ontzettend veel op te zien is.

De kaart kostte maar 3,59.

Dus mijn tip, zoek je nog wat leuks voor een kinderkamer, speelkamer of gewoon een grote witte muur? Kijk dan eens bij de Action. Want voor dat geld kun je het niet laten liggen. Staat leuk en ook nog eens leerzaam.|

Onze 4 jarige, maar ook grote zus van 7 vinden het beide leuk om de kaart te bekijken.

Maar ook als juf is deze kaart een tip. De kaart hangt ook in mijn klaslokaal groep 5/6. Vrolijk en leerzaam.

 

Comments are closed.