Woensdag, na de herfstvakantie heeft onze dochter juffendag. Haar juf en de stagiaire meester zijn beide jarig in oktober. Er wordt vanuit school geadviseerd om geen cadeautje te kopen. Iets maken is natuurlijk prima. Ik speel een klein beetje vals, want het is toch iets wat ik in de winkel koop, maar ook iets zelf gemaakts. En deze leuke tip deel ik met jullie…

Diy cadeautje

Een eigen gemaakt cadeautje is altijd leuk om te geven. En ik begrijp best dat de school adviseert niks te kopen. Toch is het leuk om iets te geven, iets anders dan een gewone tekening. En dit hoeft heus geen duur cadeau te zijn. Via pinterest kun je al leuke diy of knutsel cadeautjes vinden.

Wax Pennen

Een leuke tip zijn wax pennen. Ik kocht ze vorig jaar bij Kruidvat, maar ze zijn ook hier te vinden. Met deze pennen kun je op kaarsen tekenen. Ik vind het zelf ontzettend leuk. Een kaars is immers niet duur en zo kun je toch een eigen gemaakt, persoonlijk, cadeautje geven.

Niet alleen leuk voor een jarige juf, maar ook voor juffendag, verjaardag oma of als bedankje. En met de wax pennen die wij kochten bij Kruidvat kun je lang doen. Deze zijn momenteel niet meer verkrijgbaar, maar ik zou zeggen houd de acties in het Kruidvat krantje in de gaten.

Zelf heb ik ook al kaarsjes gemaakt voor mijn Instaswap. En ook dit keer krijgt mijn swapmaatje een diy kaarsje.

 

Comments are closed.