Het jaar 2020 is bijna aan het einde. Wat een vreemd jaar. Toch bracht het ook iets moois. In juli werd ik ten huwelijk gevraagd. Iets wat ik totaal niet verwacht had, maar ontzettend blij mee ben.

Ik ben enthousiast gestart met jurken zoeken, voorbereiden en vooral veel zoeken op pinterest. Toch kwam er opeens een twijfel…

 

De locatie

 

In september schreef ik mijn eerste deel over de bruiloft. We waren toen vooral gestart met wat algemene dingen noteren en offertes opvragen. Inmiddels kan ik verklappen dat we een mooie locatie gevonden hebben. We vieren het feest dus niet thuis in onze eigen tuin, want hierover hebben we ook nagedacht. We hebben een locatie gevonden die past bij ons. Heerlijk buiten in een weide staat een grote pagode. Perfect voor ons. Deze pagode kan verwarmd worden wanneer het wat frisser is, maar kan ook helemaal open zodat je van het mooie weer en omgeving om je geen kan genieten.

Vriendlief, ofja mijn verloofde en ik zijn er beide blij mee. Maar toen kwam de twijfel…

 

De twijfel … wel of niet trouwen

 

De locatie hebben we in oktober vast gelegd voor juli 2021. Dit zou de maand worden voor onze bruiloft. Maar opeens komt dat vreselijk virus weer meer op de voorgrond. Meer besmettingen en meer maatregelen. En daar begon de twijfel. Gaat dit wel de goede kant op? Kunnen we in juli al het feest vieren wat we graag willen? En dat is met meer dan 100 personen. En hoe zit het met de vaccinatie? De geruchten gaan dat ze eerst starten met de zorg en kwetsbare mensen. Hoe groot is de kans dan dat in juli nog niet eens iedereen gevaccineerd is?

 

We besloten de maand november af te wachten, maar helaas werd het er niet beter op. En dan slaat de twijfel toe, want is het niet beter om de bruiloft te verzetten? Na lang wikken en wegen hebben we dus besloten onze bruiloft uit te stellen. Geen heel jaar, maar wel 9 maanden…. onze bruiloft staat nu gepland voor april 2022. Het voorjaar, heerlijk! En onze gevonden locatie blijft nog steeds de perfecte locatie voor ons. Het was geen enkel probleem om dit op te schuiven.

 

Achteraf gezien ben ik blij met deze keuze. Eerst baalde ik wel. Nog eens 9 maanden langer wachten. Maar het is het zeker waard. We hopen dan dat we het feest kunnen vieren dat we graag willen.

De voorbereidingen staan nu op een iets lager pitje, omdat we nog wat langer de tijd hebben. Daarnaast is het bespreken, regelen, zoeken van een jurk in deze lockdown periode toch niet mogelijk.

 

Op naar april 2022

 

Ik ga jullie zeker nog meenemen in onze bruiloft. Voor nu staat de locatie vast. Dat is definitief. Maar voor de rest komt het de komende 17 maanden helemaal goed!

 

We gaan nu zorgen dat we allemaal gezond blijven en het corona virus eens naar de achtergrond verdwijnt…

 

 

 

Comments are closed.