Ik deel nooit heel persoonlijke verhalen op mijn blog. Toch is het voor jullie als lezer leuk om te weten wie een persoon achter de blog is. Ik deelde in 2017 al wat feitjes over mezelf. En nu 2019, met heel wat meer bezoekers, leek het me leuk om weer wat nieuwe feitjes te delen.

Deel 1

Mijn eerste feitjes plaatste ik in maart 2017. Ik las ze natuurlijk even terug, om dubbele feitjes te voorkomen. En jawel, ze kloppen nog alle 10. En puntje 9, uhm…. ja die 1,5kg is er niet af, maar juist erbij gekomen. Duidelijk dus dat chipjes nog steeds heerlijk zijn.

Deel 2

Ook deze feitjes zijn nog altijd juist. Grappig om terug te lezen en ontdekken dat het nog steeds waar is. Sjaaltjes draag ik nog altijd graag. Met warme dagen wel veel minder. En ik heb er de laatste jaren ook minder gekocht, maar ik blijf ze leuk vinden.

Deel 3

En omdat er veel lezers bij zijn gekomen, deel ik vandaag nieuwe feitjes. Natuurlijk kunnen jullie de oude ook even teruglezen. Maar voor nu…

1.Ik lust geen koffie. Vriendlief ook niet. Wij drinken hier thuis dus altijd thee. En zodra er bezoek komt, graaien we achterin een keukenkastje de Senseo tevoorschijn.

2.Wandelen tussen de koeien, vreselijk! De laatste tijd wandelen we veel (iets met fitter voelen en proberen “strak in ons pak” te worden). Er zijn dan gebieden waar we door het vee moeten. Op één of andere manier heb ik het gevoel dat ze me willen aanvallen.

3.Ik toch wel zo’n 2,5 uur per dag op mijn gsm bezig ben. *schaam* Dit kan echt wel minder. En dan te bedenken dat ik in maart mijn schermtijd van bijna 3uur per dag terug bracht naar 1uur per dag. Dit feitje moet ik misschien toch maar weer eens aanpakken….

4.Mijn favoriete kledingkleur is blauw. Dit vind ik me mooi staan en een veilige kleur. Ook makkelijk te combineren.

5.Ik kan wel eens “jaloers” worden op vriendinnen / familie die zo’n mooi, sfeervol huis hebben. En nee, ik ben zeker tevreden met ons huis. Genoeg ruimte, meubels naar wens, maar ik mis soms sfeer. Ik zie genoeg leuke accessoires, maar vind ze vaak overbodig, te duur of geen idee hoe te combineren. Maar ons huisje is zeker prachtig.

6.Ik spruitjes heerlijk vind. Stampen onder de aardappelen of wokken met spekjes. De overige drie in huis lusten ze niet, maar ik koop en maak ze voor mezelf.

7.Kamperen vind ik leuk. Met mijn ouders en broer gingen we op vakantie in een stacaravan. En met ons eigen gezin kamperen we al een aantal jaar met de caravan. Een camping is gezellig. We hebben dan ook voor de 3e keer een lente seizoensplek op camping Heldense Bossen. Nog even wachten tot eind maart, maar dan mogen we weer.

8.Ik ben een ochtendmens. In de avond lig ik redelijk op tijd in bed. Zeker wanneer er niks op tv is of geen boek meer heb om te lezen. In de ochtend sta ik op tijd op. Fijn om dan al van alles gedaan te hebben.

9.Make-Up draag ik nauwelijks. Met wat mascara en eyeliner ben ik klaar. Oké, voor feestje misschien foundation en oogschaduw, maar dan houdt het op. Ik heb gewoon weinig met make-Up en dan ook geen idee hoe ik echt mooi kan aanbrengen.

10.Ik ben een koukleum. In de avond heerlijk met joggingbroek en ochtendjas op de bank. Of binnen in huis een extra vest aan. De winter vind ik vooral heerlijk fris qua gezonde lucht. Geen probleem om naar buiten te gaan. Maar in huis…. dan heb ik toch echt een kachel, dekentje en ochtendjas nodig.

Dat waren ze, hopelijk vond je het weer leuk om te lezen!


Comments are closed.