Ik blog nu bijna een jaar op mijn eigen domein byjon. Dit bevalt me overigens goed. Bloggen is een hobby en ik vind het leuk om te doen. Een vast groepje lezers, af en toe een leuke samenwerking en soms een gastblog.
Maar ik blog nooit heel persoonlijk. Mijn blogs gaan over ons gezin, de kinderen (overigens zonder gezichtfoto’s of diepe details), creativiteit,  leuke uitjes en spelletjes (tips voor kids), recepten noem maar op, veelal wat ik leuk vind.

Maar vandaag deel ik eens wat persoonlijks. Namelijk 10 feitjes over mezelf. Zodat je ook mij, de persoon achter dit blog, stapje voor stapje leert kennen. Dus hier komen 10 willekeurige feitjes over mezelf…..

10 facts about me

  1. In mijn vrije tijd (lees thuis) draag ik het liefst een joggingbroek, heerlijk. Wanneer ik een rokje of jurkje ergens naar toe heb aan gehad, vervang ik dit thuis vrijwel meteen voor een joggingbroek.
  2. Ik ben een buikslaper. En volgens mij ben ik dit al van jongs af aan. Beide kinderen hebben dit van me over genomen.
  3. Zittend ontbijten? Uhm tijdens werkdagen heb ik hier echt geen tijd voor. Ik eet mijn ontbijt terwijl ik genoeg andere dingen (lees tassen klaarmaken, kinderen verzorgen, schoenen aantrekken) doe.
  4. Ik koop mijn kinderen wel eens om met een snoepje. Maar hè, welke moeder doet dit nu niet.
  5. Ik vind een boterham met paté en puntjes curry heerlijk. Geen idee waar dit vandaag komt? Ik at het vroeger al volgens mijn moeder.
  6. Ik lees graag kinderboeken. Ze blijven gewoon leuk, lezen makkelijk en ja ik vind het gewoon leuk.
  7. Ik speel vals met mijn lengte. Ik ben maar een mini mens. Volgens mij ooit gemeten op 1.59m, maar dat klinkt zo klein. Ik maak er dus gewoon altijd 1.60m. Wat maakt die ene cm nu uit? Ik zal me binnenkort eens goed meten.
  8. Ik draag lenzen en een bril met twee verschillende sterktes. Links -6,00 en rechts -2.50
  9. Ik ben dol op chipjes. Ik probeer ermee te stoppen om 1,5kg lichter te zijn. Ik mag eigenlijk niet klagen (ja, dit mogen jullie ook weten, ik weeg 56,5kg) over mijn gewicht. 55 kg is mooi, maar die chipjes zijn gewoon te lekker. Vooral de deep ridged van Lays. Dus ja, ik eet geregeld chips.
  10. Sport kijken op tv vind ik vreselijk. Voetbal vooral. Zelfs met een EK of WK zul je mij niet zien kijken. Ik heb overigens geluk dat vriendlief er ook weinig aan vindt. Al kijkt hij wel met een EK of WK.

Dat waren ze dan. En wie weet deel ik over een tijdje weer andere feitjes over mezelf.


Comments are closed.