Begin maart deelde ik met jullie 10 facts about me. Dit werd goed ontvangen door de lezers. Mensen zijn schijnbaar toch wel nieuwsgierig. (Zelf hoor ik hier ook bij hoor) Daarom deel ik vandaag nog een keer wat leuke feitjes over mezelf. Zo leren jullie mij steeds beter kennen.

De vorige 10 facts about me gemist? Dan kun je ze hier terug lezen.

  1. De was opruimen vind ik vreselijk. Wassen en strijken zijn zo gebeurd, maar er staan geregeld boven 3 manden vol schone was. Ik vind het gewoon geen leuk klusje om alle was op te ruimen.
  2. Ik ben een opruim persoon. Ik heb er namelijk geen problemen mee om spullen af te geven of te verkopen. Opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Speelgoed, knutselspullen alles moet netjes geordend zijn.
  3. Koken doe ik zelden. En nee, we eten heus niet elke dag fast food of kant en klaar eten. Ik heb gewoon een lieve vriend die graag en lekker kookt. Dus uhm ja, ik kook gemiddeld 1 à 2 keer per week en hij de overige dagen.
  4. Ik ben dol op weekendjes center parcs. Niet altijd het goedkoopste, maar er zijn vaak leuke aanbiedingen. Dus gaan we meestal 2x per jaar een weekendje eropuit.
  5. Wij hebben thuis een poes Ollie en konijn Elsa. Beide lieve beestjes, maar verder ben ik geen echte dierenvriend. De poes is “van” vriendlief, het konijn “van” de kinderen.
  6. Ik bel dol op lijstjes, Overal vind je wel schriftjes, papiertjes of boekjes met “to do”. Ik moet eigenlijk gewoon 1 mooi boekje kopen en daar alles in opschrijven.
  7. Waar ik ook dol op ben? Sjaaltjes, een soort van kleine verslaving.
  8. Knutselen vind ik leuk en mogen de kinderen ook altijd van mij doen. Maar verven, pfff. De kleine man doet dit graag maar ik vind het vreselijk. Verf pakken, opruimen en het zit natuurlijk overal. Tegenwoordig is hij ook tevreden met waterverf en dat vindt mama heel fijn!
  9. Met zonnig weer draag ik heel vaak een zonnebril. Mijn ogen kunnen slecht tegen fel licht. Ik heb dan ook veel zonnebrillen (van die goedkope), zodat ze binnen handbereik liggen.
  10. Sushi, ik lust het niet! Ja, dat lees je goed. Ik zie op instagram en facebook berichten over sushi. Hoe lekker dat iedereen het vindt. Maar ik vind het echt niet lekker.

Comments are closed.