Zo bestel ik weken niks en zo bestel ik ontzettend veel achter elkaar. Ik heb nog niet alles binnen, maar wil vandaag toch al met jullie wat items delen die ik kocht via aliexpress.

Wat kocht ik?

Ik bestelde weer eens bij aliexpress. En dit keer best wat spulletjes. Dit deed ik de eerste week van de zomervakantie. Inmiddels zijn daar de spulletjes van binnen. Ik wacht wel nog op wat spulletjes die ik aan het einde van de zomervakantie bestelde. Inmiddels bijna 3 weken geleden. Geduld, dat is wel wat je nodig hebt bij aliexpress…

 

Toch wil ik vandaag al een aantal spulletjes met jullie delen.

Dit is een strand mat. Ik zag ze geregeld voorbij komen en dacht deze wil ik wel eens proberen. Een strandlaken waar het zand doorheen gaat. Via ali betaalde ik 8.95. Het is helaas geen echte handdoek. Het is een ruwer laken met kleine gaatjes. Het zand gaat er inderdaad doorheen. Maar ook andersom. Het zand kan ook van beneden naar boven. Het werkt dus niet helemaal zoals ik dacht. Maar het is wel een prima strand mat om onder je eigen handdoek te leggen. Deze wordt minder vies er plakt geen zand aan de onderkant.

Rechts twee haar capes. Ik vind ze zelf erg fijn. Dochterlief en ik gebruiken ze na een douche beurt. Je draait de handdoek om je haren en kan het vastzetten met een elastiekje en knoopje. Ik betaalde 1,26 per haar cape. Je moet ze wel even een keer of drie gewassen hebben, anders nemen de handdoeken het vocht van je haar niet goed op. Inmiddels zijn ze bij ons al gewassen en werken ze prima.

Links een scrunschie. Ik bestelde deze zwarte voor 0,23 eurocent en nog een navy blauwe voor 0.41 eurocent. Dochterlief vindt ze mooi en fijn. Dus hier gaan er we nog meer van bestellen.

Voor mezelf kocht ik kleine nagelvijltjes. Handig om mee te nemen. 10 stuks voor 0,81 eurocent. Na twee keer gebruiken moet je ze wel weggooien, maar het zijn dan ook wegwerp nagelvijltjes.

En nog een pigma micron pen voor mezelf. Hiervoor betaalde ik 0,61 eurocent. Schrijven fijn en ik gebruik ze voor mijn agenda en bullet journal.

Onze 5 jarige is fan van lego ninjago. Ik zocht op een avond zomaar wat op alie en kwam deze trui tegen. De recensies waren goed dus ik waagde een bestelling. Een trui met print. Viel me overigens niet tegen. De trui is netjes, geen hele dikke stof, maar prima. Denk dat je wel voorzichtig moet zijn met wassen i.v.m. de print. Maar voor 6,64 is het een prima trui. Kleding koop ik trouwens niet vaak via ali. Maar soms denk ik, bestel maar eens, zoals bij deze trui.

Wat nog meer?

Verder heb ik nog iets binnen gekregen voor de slaapkamer van onze dochter. Maar hier volgt nog een apart blogpost over. Misschien weet je al wat het is, want ik schreef er over tijdens de vakantie klusjes.

Ook heb ik mooie oorbellen ontvangen. Er zijn nog andere onderweg, dus deze deel ik een volgende keer allemaal tegelijk.

Wat is nog onderweg?

Ik wacht naast de oorbelletjes nog op een item voor onze eigen slaapkamer. Ook verwacht ik nog wat nagel spulletjes. Ik zal deze spulletjes meenemen in een volgende shoplog over Aliexpress.

 

Comments are closed.