Ik loop wat dagen achter, want september is inmiddels al een paar dagen van start. Maar toch nog even een terugblik van blogartikelen van juli en augustus. Ook dit keer niet veel online gekomen. Deze maanden was het vakantie en de start van een nieuw schooljaar. Hiervan hebben we er inmiddels twee weken van opzitten, fijne weken.

Mocht je door de vakantie artikelen gemist hebben, lees dan mee….

 

Juli

 

In juli startte onze zomervakantie. En eerlijk gezegd kwam er deze maand weinig online. De reden? Ik weet het eigenlijk niet. Te druk met andere dingen, geen inspiratie of zin. Wel liet ik weten dat squla leuke, nieuwe boekjes had uitgebracht. Onze dochter heeft er in de vakantie zeker in gepuzzeld en ook nu pakt ze de boekjes nog geregeld uit de kast. Verder liet ik jullie weten hoe onze eerste twee weken zomervakantie verliepen. Van niet op vakantie kunnen door omstandigheden naar toch nog groen licht en dus wel op vakantie kunnen.

 

Meer dan die twee artikelen kwam er eerlijk gezegd niet online.

 

Augustus

 

Ik begon enthousiast met het delen van leuke tekenboeken. Dus binnenkort een verjaardag, kinderfeestje of verlate communie? Zeker de moeite waard om eens bij de Hema langs te gaan.

In de zomervakantie heb ik verder goed gebruik gemaakt van mijn e-reader. Ik liet jullie dan ook mijn gelezen boeken weten. Daarna heeft de e-reader een tijdje op de kast gelegen, maar inmiddels begonnen in een nieuw boek “Langs de lijn.”

En natuurlijk deelde ik nog een nieuwtje met jullie. En daar ga je echt wel meer over lezen de komende maanden. Wij zijn al bezig met wat voorbereidingen.

Ondanks dat het een fijne vakantie was, knaagde er toch iets aan me. En daar heb ik lieve reacties op ontvangen. Van moeders die dit herkende. Inmiddels heb ik het naast me neergelegd. We genieten gewoon zoals het is, wat meer thuis momenteel, maar dat mag de pret niet drukken.

 

Zoals je ziet kwamen er de afgelopen 2 maanden maar 6 blogartikelen online. Niet veel maar ondanks dat vind ik het fijn dat er toch elke dag wat bezoekers langs komen! En ook bepaalde blogartikelen het goed blijven doen!

 

In ieder geval een fijne maand gewenst! De maand waarin de herfst van start gaat….

 

Comments are closed.