Onze vakantie in Zeeland was heerlijk. We verbleven twee weken met onze caravan op de camping. Door omstandigheden hadden we bijna niet kunnen gaan, maar met wat aanpassingen ging het prima. De twee weken dat we er verbleven, Hof Domburg van Roompot, hadden we ook nog eens goed weer. Deze vakantie was extra bijzonder, want er gebeurde iets dat ik niet had zien aankomen…

 

Zeeland
We zijn dus twee weken gaan kamperen naar Hof Domburg. De planning was drie weken, maar uiteindelijk zijn we dus nog twee, heerlijke weken kunnen gaan. Het weer was ook prima. Op twee kleine regenbuien na, voornamelijk zon gehad. Deze camping ligt op loopafstand van het strand. Of met de fiets zelfs maar 5 minuten. Dus wij zijn geregeld op de fiets gestapt om te genieten van de zon, zee en het strand.

We bezochten deze camping voor de 3e keer. In 2016 en 2019 verbleven we hier ook met onze caravan. Extra gezellig, vrienden verbleven er ook en hadden een plekje tegenover ons. Overdag onze eigen planning maar in de late middag of avond samen een drankje gedaan of lekker een ijsje gaan eten.

 

Uitstapjes en Ja ik wil!
In Zeeland maken we standaard een paar uitstapjes. Zo vinden we  Domburg, Zoutelande en Veere mooie dorpjes. Verder met de kinderen naar de Jonge Johannes en aangezien het een dag regen was, bezochten we het Arsenaal.

Maar 1 uitstapje dit jaar was heel bijzonder.

Dinsdag 28 juli scheen een klein zonnetje, maar verder wat wind. Een prima dag om eropuit te gaan. We kozen voor Veere. Een mooi dorpje, waar we graag wandelen. Daar bezoeken we ook wat leuke winkeltjes en kijken we bij de haven. Normaal gesproken zouden we er een hapje gegeten hebben, maar door de omstandigheden van mijn partner sloegen we dat even over.

Bij Veere kun je mooi wandelen tussen het water door. Dit deden we dan ook. Dochterlief zag een mooie inham en wees ernaar. Vriendlief meteen enthousiast en liep erin. En toen opeens… hij zakte door zijn knieën en zei “Ik ga mama wat vragen” Op dat moment had ik het al niet meer. Hij was al zo slim geweest om dochterlief zijn I-phone te geven voor foto’s. (Zij was net zo verrast dus de foto’s zijn wat scheef en half, maar ze deed haar best).

Achteraf moest ik lachen want na de vraag “Wil je met mij trouwen?” gaf ik als antwoord “heb je een ring dan?”. Deze had hij zeker, maar ik moest natuurlijk wel even ja zeggen.

 

Verrast
Ik was echt enorm verrast. Dit had ik niet zien aankomen. In 2016 is mijn vader overleden en wilde ik eigenlijk niet meer trouwen. Ik had het plaatjes in mijn hoofd dat hij mij zou weggeven. Maar deze gedachte veranderde toch langzaam. Stiekem wilde ik toch wel trouwen. Pap* zou van boven toekijken. Maar vriendlief of eigenlijk moet ik nu verloofde zeggen, liet niet duidelijk merken of hij wilde trouwen. Echter werd er nooit nee gezegd.

En dat is nu gebleken! En hoe mooi, onze kinderen (nu) 6 en 9 jaar zullen dit dus ook meemaken. We willen in 2021 gaan trouwen. Ik kan me nu dus lekker gaan bezig houden met  de voorbereidingen. We zijn het beide er mee eens dat we geen al te duren bruiloft willen. Nu is een bruiloft al snel duur, maar we willen geen “gekke” dingen.

 

Blog
Ik wil jullie dus hier en daar gaan meenemen in mijn voorbereidingen. Wat willen wij wel en niet? Wat zijn de kosten of kan het ook hier en daar budgetproof? Wie gaat er mee mijn jurk uitzoeken? Welke bedankjes zijn er allemaal? En vast nog veel meer….

 

Comments are closed.