Zoals jullie konden lezen, besloot ik mezelf een cadeau te geven. Na lang wikken en wegen kocht ik namelijk een e-reader. Ik noemde het maar een moederdagcadeau ook al kocht ik het zelf. Inmiddels zijn we 3 maanden verder. Hoe het me bevalt en welke boeken ik al gelezen heb? Dat lees je vandaag.

 

Kobo-Libra H20

 

Ik kocht dus een e-reader. De Kobo-Libra. Ik was eigenlijk al meteen erg blij met deze aankoop. En nu, 3 maanden later, ben ik dat nog steeds. Via Ali kocht ik er een hoes omheen. Deze is erg stevig. Ik kan de e-reader neerzetten maar ook zorgen dat deze met een elastiek / handvat vast zit aan mijn hand tijdens het lezen. Kleine tip dus, je hoeft niet meteen een dure hoes erbij te kopen. Via Ali kun je voor rond de 15 euro een super hoes bestellen.

 

Ik heb de e-reader niet alleen thuis gebruikt, maar deze is ook al mee op vakantie geweest. Zo veel lichter en kleiner om mee te nemen dan een stapel boeken. Zelfs in de auto heb ik gelezen. Ja, dat krijg je met een spannend en mooi boek. De e-reader is ook mee naar het strand geweest. Liggend lezen met een “zwaar” boek in handen is soms lastig. Op een gegeven moment krijg je kramp. Met de e-reader totaal geen last van gehad. Heerlijk licht in je handen. Het scherm bleef ook met fel zonlicht rustig om de letters te lezen. Ik ben dus echt blij met deze aankoop.

 

Gelezen boeken

 

Ik ben geen wekelijkse lezer. Ik lees wanneer ik zin heb. Soms twee boeken per week en dan opeens drie weken niet lezen. Kan allemaal bij mij. Toch heb ik al een aantal boeken gelezen.

 

1.De Zeven zussen deel 2, Lucinda Rilery, Storm

De zeer bekende serie. Een vader adopteert een aantal meiden, zussen. Wanneer de vader Pa Salt overlijd, laat hij voor al zijn dochters een aanwijziging achter over hun afkomst. Mooie boeken, die zorgen dat je wil blijven lezen. De boeken wisselen af over de tijd nu en het verre verleden.

 

2.De Zeven zussen deel 3, Lucinda Riley, Schaduw

 

3.De zeven zussen deel 4, Lucinda Riley, Parel

 

4.Ik wil met je mee! Jill Mansell

Jill Mansell is een schrijfster die ik fijn vindt. Ze schrijft van de heerlijke feel good boeken. Ze lezen makkelijk weg, hoeft er niet bij na te denken. Ook dit deel was weer heerlijk om in weg te dromen.

 

5.Ik ben je niet vergeten, Chrtistina Lauren, Ireen Niessen

Een boek dat afwisselt tussen nu en toen. Het gaat om Macy. Een boek dat gaat over liefde en het verleden. De hoofdstukken van nu en toen wisselen zich steeds op een spannend moment af, waardoor je wil blijven lezen. Want wat is er nu 11 jaar geleden gebeurt tussen Macy en haar grote liefde?

 

Tussendoor las ik toch nog een “echt” boek. De stroopwafel shop, Astrid Harrewijn. Ook dit boek is een aanrader. Ik vind de schrijfster ook weer top, makkelijk leesvoer zonder teveel na te denken. Via de e-reader heb ik een Kobo Plus abonnement. Hiervoor betaal je net geen 10 euro per maand. Ik kan er veel boeken mee downloaden. Helaas de allernieuwste boeken niet en moet ik dan los betalen. Daarom lees ik soms nog een fysiek boek. Zo vond ik de orchideeën tuin van Lucinda Riley in de minibieb. Een boek dat ik nog graag wil lezen, maar op de e-reader nog extra voor moet betalen. Dus ook dan lees ik het gewoon op de “oude” manier.

 

Mocht je twijfelen over een e-reader? Ik zeg, doen!

 

 

 

Comments are closed.