Vandaag is een extra dag, want het is schrikkeljaar. De afgelopen jaren blikte ik met jullie op deze laatste dag van de maand terug door middel van maandoverzichten. Ik ben er nog niet over uit hoe ik dit in 2020 wil gaan vormgeven, maar voor nu deel ik per 2 maanden een korte blog terugblik. Een overzichtje van de artikelen die online kwamen en eventuele update. Dus heb je iets gemist? Dan kun je het hier terug vinden…

 

Januari

 

Echte voornemens had ik niet, maar stiekem toch wel wat “doelen“. En ik moet zeggen het nieuwe jaar is best goed gestart. Zo hebben we samen met een aantal vrienden mee gedaan aan de optocht, gezellig samen. En ook het meer bewegen is me aardig gelukt. Ik doe niet aan sporten in de sportschool, maar wel aan meer bewegen. Januari was daar een top maand voor. Februari ging wat minder, maar afgelopen week heb ik het thuis bewegen met een thuis work-out weer opgepakt. Het is voor andere niet benoemenswaardig, maar in 2 maanden toch mooi 2,5 kg eraf.

 

Ook schreef ik over date uitjes. We doen het te weinig. Ik gaf wat tips en deelde de uitjes die vriendlief en ik samen graag doen. In februari hebben we even tijd voor ons samen gehad. We hadden een bruiloft en de kinderen logeerden bij mijn schoonmoeder. De volgende ochtend zijn we met zijn tweetjes heerlijk buitenshuis gaan ontbijten. En nog even een rondje stad gedaan.

 

En deze wintermaanden zijn prima om samen spelletjes te spelen. En zoals de meeste van jullie weten, deel ik graag onze speltips. De spelletjes die afgelopen maanden heel wat gespeeld zijn, zijn doolhof en rakker kakt.

 

Februari

 

Deze maand begonnen we met de meiden slaapkamer van onze dochter. Haar nieuwe bed is inmiddels getest. Of ik kan beter zeggen, haar logeerbed. Afgelopen week hadden wij carnavalsvakantie en is haar beste vriendin komen logeren.

 

Tijdens de vakantie heb ik helaas even een terugval gehad met het doelloos scrollen. Het ging zo goed. Na de vakantie, aanstaande maandag dus, ga ik mijn gsm echt weer meer wegleggen en terug naar een uurtje schermtijd per dag. Nu in de vakantie zit ik al snel aan 3 uur per dag, echt wel heel erg veel!

En dan vooral dus instagram. In de feitjes over mij, deel 4, hebben jullie dan ook kunnen lezen dat ik instagram veel vaker gebruik dan facebook. Maar echt, dit doelloos scrollen is vanaf maandag weer verleden tijd.

 

Blog

 

De afgelopen 2 maanden kwam er dus 1 artikel per week online. Het liefste wil ik er twee per week online zetten, maar genoeg andere dingen waardoor het me niet lukt. En dat is ook prima zo. Komende twee maanden? Wat jullie kunnen verwachten is weer een leuke speltip, vast en zeker iets leuks rondom Pasen, want deze moeder en juf vindt knutselen nog steeds leuk.

In ieder geval mogen we ons komende maand, wel pas op het einde, weer gaan voorbereiden voor ons campingseizoen.

 

Comments are closed.