Ik deelde al eerder met jullie dat onze dochter graag een andere slaapkamer wil. Ze had nog veel roze en nu ze ouder wordt, is deze smaak toch iets veranderd. Ze wilde graag grote meiden spullen en de roze spulletjes weg. Vorige week werd ze 9 jaar en kreeg ze veel leuke cadeautjes van familie en vriendinnetjes voor haar nieuwe slaapkamer. En vandaag deel ik het eindresultaat.

Van roze naar goud

Een hele poos geleden liet ik al zien dat je met een kleine verandering al een heel andere sfeer kan creëren. Zo verdwenen haar roze hartjes muurstickers en kwamen er gouden stippen voor in de plaats. Deze blijven goed plakken en ze is er nog steeds erg blij mee. Dit geeft de witte muur ook meer sfeer. In eerste instantie wilden we gewoon witte muren, maar met alle nieuwe witte meubels en het verdwenen roze was het toch wel erg wit. We besloten daarom 1 muur een kleurtje te geven. Ze koos voor een mooie, lichtgroene kleur. (de muur bij haar bureau, op de foto helaas minder goed te zien)

In combi met de gouden stippen op een andere muur, is het erg leuk geworden.

Meiden spulletjes

Een andere wens van haar was een nieuw dekbedovertrek. Ook dit werd groen met een tijgerprintje. Lekker stoer. En een tweede wens, nep plantjes. Ze kreeg een aantal kleine plantjes, zo schattig. Met nog leuke andere accessoires zoals een fotobord, lichtbord en wat kleinere dingen is de de grote meidenkamer compleet.

Nieuw bed en bureau

Ik moet er natuurlijk ook even bij vermelden dat haar bed en bureau ook nieuw zijn. Beide verjaardagscadeautjes. Het bed kochten we bij leenbakker. Er zit een logeerbed onder, ideaal. En het bureau is afkomstig van Ikea.

De overige spulletjes op haar slaapkamer komen van winkels als action en xenos. Al met al was de nieuwe slaapkamer niet zeer prijzig. Goed rondneuzen is vooral een tip. Zo kochten we het leuke ronde nachtkastje namelijk in de sale.

Wij hebben hier in huis in ieder geval een dochter die erg trots is op haar nieuwe slaapkamer. Met groen, roze en goud is ze helemaal happy!

Comments are closed.