Allereerst voor iedereen de beste wensen. Ik hoop dat jullie een mooi jaar krijgen. Wij hebben het jaar afgesloten met ons gezin en vrienden. En vandaag start dan toch echt een nieuw jaar, 2020. Ik liet jullie al weten dat ik niet aan voornemens doe…. of toch wel?! En hebben we al plannen voor 2020?

 

Nieuwe start

 

Daar ga ik al, ik riep zo hard ik doe niet aan voornemens. Maar toch voelt een nieuw jaar als een frisse start. Je begrijpt vast en zeker wat ik bedoel. Een nieuw jaar om avonturen te maken. Avonturen in een groots begrip. Doelen, uitjes, gezondheid…

 

Ik meld het alvast, nooit doen, op 1 januari de weegschaal opstappen. Die is dan echt niet aardig. Daar begint het al, een doel. Ik wil toch stiekem nog altijd die paar kilootjes eraf, maar vooral meer bewegen, sporten en beter op mijn voeding letten. Oplettende lezer. Twee doelen dus; 1. beetje afvallen en 2. meer bewegen en/of sporten. Oh en 3. misschien gezonder eten. Ofja dat doen we eigenlijk al vrij goed, maar beter opletten.

 

Nog een voornemen, roep ik ook jaarlijks, meer met vriendlief samen doen. Afgelopen jaar genoten we van date night bij het casino, Thermaalbad, bioscoop uitje, hapje eten en fijne wandelingen. Maar dit kan natuurlijk beter.

 

Dankbaar

 

Waar ik wel ontzettend dankbaar voor ben is dat we in 2019 onze vriendengroep weer dichter bij elkaar hebben gebracht. Een paar jaar geleden koos iedereen zijn eigen weg, mede door de komst van kinderen. Onzin, want vrienden en kinderen gaat eigenlijk prima samen. Afgelopen jaar zochten we elkaar weer op, spontaan maar ook geplande uitjes. Zo fijn! En dat gaan we doorzetten in 2020.

 

2020

 

Het zijn dus geen grote voornemens, maar stiekem heb ik ze toch in mijn achterhoofd. En het zijn voornemens waar ik toch echt zelf mee aan de slag moet. Verder ben ik blij dat het afgelopen jaar over het algemeen meer positiviteit bracht dan vervelende dingen. Op een klein puntje na, waar ik nu vooral trots op vriendlief ben.

 

2020 wordt hopelijk wederom een mooi jaar. We hebben geen grootste plannen. Maar zo kijken we in januari en februari uit naar de verjaardagen van de kinderen. De kleine man wordt 6 en de grote dame wordt 9. In maart mogen we weer… juist onze caravan op de voorseizoen plek zetten van een gezellige, familie camping. Samen met andere gezinnen die we hebben leren kennen. Het wordt ons 3e seizoen alweer. Eind juni nemen we de caravan weer mee naar huis.

 

In de zomervakantie brengen we namelijk 3 weken in Domburg door. Jaren naar Frankrijk gereden, maar door omstandigheden op gebied van gezondheid lukte dit afgelopen jaar even niet. Domburg beviel ons prima en tevens zijn er ook vrienden van ons te vinden. De knoop dus doorgehakt en is de plek voor 2020 al gereserveerd.

 

En voor de rest zien we wel wat 2020 ons gaat brengen.

 

Heb jij voornemens of al plannen voor dit nieuwe jaar? 

 

 

 

 

Comments are closed.