Deel 4? Jazeker, jullie lezers weten nog lang niet alles over mij. Ik heb al 3 keer eerder wat feitjes over mezelf gedeeld. De laatste keer was september 2019, alweer 5 maanden geleden. Ik heb zelf even terug gelezen zodat er geen dubbele puntjes komen, maar wat er staat is nog altijd helemaal waar…. Lees je weer mee met 10 nieuwe punten?

 

In 2017 deelde ik voor de eerste keer met jullie wat feitjes over mezelf. Omdat ik weinig persoonlijk blog, leren jullie me zo wel een beetje kennen. De meeste lezers weten wel dat ik mama van twee ben en leerkracht in het basisonderwijs. Maar veel meer dan dat heb ik nooit echt verteld. Dit was in maart. In augustus deelde ik nog een keer wat feitjes over mezelf.

Daarna was het even rustig tot ik in september 2019, zo’n 5 maanden geleden bedacht nog wel eens met jullie wat dingen te delen. En ja, dit valt in de smaak. Lezers zijn stiekem toch wel nieuwsgierig. Daarnaast vind ik het leuk dat sommige feitjes, bijvoorbeeld dat ik geen koffie drink, weer heel herkenbaar zijn en ook bij jullie als lezers past.

 

Vandaag 10 nieuwe feitjes, weetjes over mij:

 

  1. Ik drink geen bier. Niet mijn smaakje! Een zoete, witte wijn vind ik wel lekker, maar veel drink ik het niet.

 

  1. Ik heb een hekel aan de badkamer schoonmaken. De douchecabine, de wasbakken, alle tegeltjes. Schoonmaken in de rest van het huis, geen enkel probleem. Maar die badkamer, uhm ja, die wordt geregeld “vergeten”.

 

  1. Ik deelde al eerder dat ik geen koffie drink, maar wel thee. En qua smaakjes ben ik totaal niet van de munt en rooibos. Doe mij maar zoete smaakjes zoals aardbei, bosvruchten of favo smaak caramelised pear.

 

  1. Ik heb vroeger jaren handbal gespeeld. Trainen en wedstrijden. Zelfs naar Denemarken met mijn team geweest. In de pubertijd even gestopt, maar een aantal jaar later toch weer begonnen. Het is en blijft een sport die ik leuk vind. Onze kinderen hebben helaas niks met handballen, stiekem best een beetje jammer.

 

  1. Even bij vroeger blijven… ofja mijn jeugdtijd. De film pretty woman was mijn favoriete film. Nog steeds vind ik deze prachtig. Waarom? Ik denk door de slogan: Some dreams come true, some don’t.But keep up dreamin’

 

  1. Ik ben dol op dikke sokken. Ik draag zelden van die dunne sokjes. Doe mij maar warme thermo sokken.

 

  1. Ik gebruik instagram veel meer dan facebook. Facebook is vooral handig voor de verkoop en winacties. Maar foto’s en 24uurs story’s deel ik graag op instagram. (En trots puntje ten opzichte van de vorige feitjes, mijn gsm gebruik is weer enorm gezakt! yaeh)

 

  1. Ik heb een navelpiercing gehad. Deze heb ik tijdens mijn eerste zwangerschap eruit gehaald en daarna niet meer terug gedaan. Ik vond het toen wel prima geweest.

 

  1. Ik series rondom ziekenhuizen geweldig vind. E.R., Grey’s, Station 19, Chicago Med….

 

  1. Ik al bijna 12 jaar juf ben. De laatste 2 jaar terug in het regulier onderwijs en dit bevalt me zo goed na ruim 6 jaar speciaal onderwijs. Minder druk en meer rust in mijn hoofd. En na heel wat jaren bovenbouw terug bij groep 1, mijn lieve kleine kleutertjes.

 

Dit waren ze weer. In totaal al 40 feitjes / weetjes die jullie over me weten. Ik ben er wel over aan het nadenken om wat meer persoonlijke blogs te gaan plaatsen, maar ik welke vorm weet ik nog niet.

Eerst konden jullie nog lezen wat ik maandelijks deed in byjon blikt terug, maar deze rubriek heb ik los gelaten. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik precies wil gaan doen. In een kletspraatje konden jullie al wat lezen, ik heb achter de schermen inderdaad blogartikelen verwijderd of aangepast. Het idee om in februari van host over te stappen en mijn blog te professionelen heb ik even over geslagen. Dit omdat ik de laatste maanden minder blog, minder tijd, minder inspiratie en niet wetende wat ik precies wil. En vind het eerlijk gezegd dan zonder om meer te betalen. De host die ik nu heb is voldoende en jaarlijks maar een klein bedrag.

En voor een hobby blogger gaat het zo wel even prima. Mijn logo blijft, zoals ik al aangaf, misschien een ander thema als lay-out, maar geen grootse dingen….

 

Comments are closed.