Afgelopen maand heb ik best wel wat gekocht qua kleding en schoenen. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het najaar dat eraan komt. Kinderen groeien natuurlijk nog lekker door dus vooral schoenen waren hier nodig. Dochterlief vloog van maat 26 naar 28! En de kleine man van maat 22 naar 23.
Ik kocht voornamelijk voor de kinderen schoenen en kleding. Zij kunnen in ieder geval alvast vooruit. Voor mezelf ga ik binnenkort nog even op zoek. In broeken ben ik voorzien, maar voor de rest kan ik nog wel truitjes, jurken en een paar laarzen gebruiken.

 

Voor mezelf:

 

Zoals ik al zei, voor mezelf kan ik nog wel wat nieuwe kleding en schoenen gebruiken. Maar op een of andere manier, koop je als moeder zijnde, sneller voor de kinderen nieuwe kleding en schoenen dan voor jezelf. Wat ik wel kocht?

Ik kocht bij Only een truitje met sterren. Het is een soepel stofje en het shirt kostte 16,95 Bij Primark kocht ik sokken. Ik houd van dikke warmen sokken. 2 paar voor 3 euro. En nog korte sokjes voor te tennissen. 5 paar voor 3 euro. (De grijze had ik al aangehad en zaten dus in de was)

 

Bij de Action zag ik deze zwarte rok voor 3,95. Daarvoor kon ik hem niet laten liggen. Alleen even kijken welke schoenen ik erbij ga dragen.

 

En als laatste bij Zeeman een tankini voor 8,99. Helaas zat er tussen de was iets dat afgegeven heeft. Hierdoor is mijn bikini en het zwempakje van dochterlief grauw geworden. Daarom voor beide snel een nieuwe gekocht. Zo kunnen we in ieder geval zwemmen.

 

Voor onze  5 jarige dame (maat 110) & 2 jarige heer (maat 86/92):

 

Bij Zara kocht ik dit leuke  joggingbroekje voor onze dame . Handig voor de zwemles of dansles. Het kostte 9,95 En voor de kleine man dit shirtje met afbeelding van een hondje op het zakje voor 4,95. Bij Primark een huispak voor 7,00. Dit bewaar ik nog even en wordt een cadeautje voor de december maand. Dochterlief vindt het heerlijk om met koudere avonden en ochtenden in een huispak rond te lopen. Ik beken, ook ik vind dat heerlijk.

 

Oh en dit poezenrokje kon ik gewoon niet laten liggen. Het is van Jilly (Shoeby fashion). Het kostte 19,95. Er is ook een jurkjes versie van, erg leuk! Maar het zag er wat breed uit. Aangezien de 5 jarige dame erg smal is, koos ik voor het rokje.

 

En dan ook voor A. een zwempakje. Van  Zeeman. Het kostte 4,99 Einde zomer trouwens best lastig om nog iets te vinden. Lang leven de Zeeman dus.

 

En zoals ik al zei schoenen. Dringend nodig. Dochterlief heeft 3 paar schoenen gekregen. Uhm ja, misschien wat veel, maar zo kan ze even vooruit.

Ze kreeg 1 paar laarsjes van oma, hoe lief! De sneakers zijn meer voor nu. De laarsjes zijn namelijk nog wat aan de warme kant. Al kan ze de lage blauwe laarsjes volgende week misschien met regenweer al prima aan.
Roze sneakers 24,90 Van Haren

Bruin laarsje met ster 99,95 Shoesme

Blauw laag laarsje Scapino rond de 50 euro.

Ik heb altijd graag twee paar winterschoenen voor de kinderen. Gezien het wel eens kan regenen is een reserve paar dan handig.

 

Voor M. nog een spijkerbroekje van 9,00 bij de Primark. Het broekje is lekker soepel dus heerlijk om in te spelen op de peuterspeelzaal.

 

En als laatste ook voor de kleine man schoenen. Ik kocht ze bij Durlinger in de opruiming. 2e paar een euro. Ideaal dus. Want deze schoenen kunnen prima voor het najaar en de winter. Samen waren de schoenen 60euro.

En de leeuwen slofjes komen van Van Haren. Hij zocht ze zelf uit. Ze waren 7,95. In de zomer liep hij graag op croccs. Deze zijn nu toch echt te klein dus daarom warme slofjes zodra het kouder wordt.

 

Genoeg gekocht dus afgelopen maand. Daarom vond ik het leuk om eens meerdere dingen met jullie te delen van verschillende winkels.
Heb jij al kleren en schoenen gekocht voor het najaar of winter seizoen?

 

Extraatje:

 

Via Onlybyme ontving ik nog een leuk kledingstuk voor dochterlief. Nieuwsgierig welk kledingstuk? Klik dan hier

 

 

Comments are closed.