Soms word je spontaan blij van iets. En dat gevoel had ik gisteren. En ja, dan deel ik dat natuurlijk met jullie onder de categorie “happy things”. Onze familie, van mijn moeders kant, is een hechte familie. We komen geregeld bij elkaar over de vloer. Ook wordt er aan elkaar gedacht bij het opruimen van spullen en/of kleren. Super lief altijd.

Nu moet ik bekennen, met de jongste kinderen in de familie, wij geregeld verwend worden met speelgoed of kleding. Altijd bruikbaar, al is het maar voor reserve kleding. Maar meestal is de kleding nog erg mooi.

 

Dit keer werd ik zelf blij. Een oudere nicht had kastopruiming gedaan en had een tas vol met broeken. En laat het nou net mijn maat zijn. Ik bekeek de broeken en dacht, deze zijn leuk en nog erg mooi. De broeken zijn duidelijk nauwelijks gedragen en ook nog van fijne merken. O.a. Esprit,waar ik zelf ook broeken van heb.

 

Broeken kopen is eigenlijk nooit leuk, vind ik dan. In zo’n pashokje is het warm, verkeerd licht en noem maar op. Dus heel veel broeken heb ik dan ook niet. Maar daar is verandering in gekomen. Ik paste de broeken van mijn nicht, wat een geluk dat ze net zo’n kabouter lengte als ik heeft (sorry lieve nicht :P). De broeken zaten gewoon goed. Qua lengte en qua breedte. Broek 1 was oké, broek 2 ook en zo ging het door tot broek 4 geloof ik. Inmiddels is mijn kledingkast dus aangevuld met 4 mooie broeken. Ik kan voorlopig even vooruit.

Wat ben ik dus blij met zo’n familie. En ik bespaar me weer een dagje broeken passen in de verschrikkelijke pashokjes uit.

 

 

Heb jij ook zo’n lieve familie, die aan elkaar denkt wat betreft spullen en kleding?

 

 

 

Comments are closed.