Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Action is en blijft gewoon een heerlijke winkel. Ik koop er wat standaard producten, maar ook geregeld kom ik andere leuke dingen tegen. En voor dat geld, laat ik het natuurlijk niet liggen.

Wat kocht ik?
Ik vond het wel weer eens leuk om wat spullen te delen die ik bij de Action kocht. Zoals ik al schreef, ik koop er vaak standaard spullen. Denk hierbij aan de snoetenpoetsers, dressing honing/mosterd of bijvoorbeeld de wok olie met knoflook smaak. Hiervoor ga ik eigenlijk altijd naar de Action. In deze shoplog kom je ook nog andere standaard dingen tegen die ik geregeld bij de Action koop.

 

Eerst dit leuke dekbed overtrek voor onze 7 jarige dame. In eerste instantie kocht een vriendin dit voor haar dochter. Maar ik ben toch terug gegaan en kocht het ook. Voor €9,95 geen geld eigenlijk. Dan kunnen haar “kinderachtige” overtrekken eens vervangen worden.

 

Daarnaast een tafelzeil met een leuke print. Er waren meerdere varianten. Ze lagen niet bij de tafellakens, maar bij de buitenspullen. Het is een tafelzeil van 140cmx250cm. Ik kocht het voor €2,86 en is bedoeld voor op de tafel buiten.

 

Een tijdje terug schreef ik over zakgeld. Ik was dus op zoek naar twee spaarpotjes, die ook geopend kunnen worden. Ik vond een meiden- en jongens variant. Kleine potjes, maar voor een zakcentje in te sparen prima. Ze waren €0,69.

 

 

 

Hier word ik zelf erg vrolijk van. Ten eerste de streepjes. Ik houd van blauw/wit gestreept. En gelukkig vind onze dochter dit ook leuk. Haar andere lange jurk was te kort geworden dus ik nam deze voor maar €2,49 mee.

En jawel, de jurk staat haar erg leuk. En valt goed op maat.

 

 

En als laatste kocht ik nog wat producten die ik meestal wel bij de Action koop.

Dreft. Afwasmiddel dat gewoon fijn is. Je betaalt er €1,13 voor. Ook Silan wasverzachter koop ik altijd bij de Action.

En de geurzakken zijn ideaal. Ruiken fris en passen perfect in onze prullenbak. De zakken hebben een lavendelgeur en kosten €1,49 voor 15 stuks.

Dan kocht ik nog een tijdschriftenhouder die ik ga gebruiken voor papier. Ik wilde eigenlijk een leukere, maar bij Action hadden ze alleen deze. Binnenkort dus eens richting Ikea, waar ze bijvoorbeeld vrolijke bakjes hebben.Overigens geen standaard product, maar iets eenmaligs. Ik betaalde er €1,35 voor.

 

Wat koop jij altijd bij Action?

 

Comments are closed.