Ja, sinds mijn eerste bestelling bij ome Ali ben ik blij met deze site. Je vindt er leuke items voor kleine bedragen. Ik heb tot nu toe pas 1 keer een miskoop gehad. Verder altijd tevreden. En vandaag deel ik weer een aantal koopjes van ome Ali.

 

Sint cadeautjes
Ik kocht al twee dingen voor de decembermaand. Dochterlief wil heel graag van de lego het Ariel kasteel. Er was sale bij ome Ali en ik kocht deze leuke set voor 15,25. De meeste lego die ze heeft is origineel. Op een paar dingen na. Met de lego van Aliexpress is overigens niks mis mee, dit lees je hier. Vandaar dat ik er dus af en toe een leuke set koop.

Deze set blijft dus nog even liggen tot december, maar ik vermoed dat ook deze set prima is.

Verder kocht ik een l.o.l. bal. Deze was 4,08. Ook deze is nog dicht. Hierover kan ik verder nog niks verklappen. Ik kocht de bal bij Ali, omdat onze dochter ze erg leuk vindt. Ofja, meer een “hebbedingetje”. Vandaar dat ik het voor deze prijs wel eens wilde proberen. Ze heeft tot nu toe 3 originele l.o.l. ballen. Ik zal de volgende keer wat over de kwaliteit schrijven.

Voor de kleine man is trouwens nog een leuke pyjama onderweg, maar deze laat ik vast en zeker nog zien in een volgende shoplog. Ook de pyjama is voor de decembermaand.

 

 

Kleren
In mijn laatste shoplog van Aliexpress liet ik mijn eerste miskoop zien. Het was een broek. Toch kocht ik dit keer iets van kleren voor mezelf. Namelijk dit toffe kraagje voor maar 2,74. Ik ben er heel blij mee en ben van plan nog een witte en effen zwarte te gaan bestellen.

Ook voor onze dochter shopte ik een kledingstuk. Namelijk een dansbroekje. De kleur van dede dance is zwart met fel roze. Dit korte broekje kostte 3,04 en ze heeft er al veel plezier van gehad de afgelopen weken tijdens de dansles.

Ook kocht ik nog kniekousen voor 1,75 Zwarte met witte streepjes. De kwaliteit is prima voor deze prijs. Onze dochter heeft sinds kort pas de knie kousen ontdekt, zo leuk!

 

 

Cadeautje
Als laatste dit bordje. Ik betaalde 4,82. We kochten al eerder twee soortgelijke borden. Vriendlief spaart ze voor aan zijn bar. Deze zocht ik dus samen met de kinderen uit voor zijn verjaardag. Dus ook voor cadeautjes kun je terecht bij Aliexpress. Natuurlijk wel op tijd bestellen, want de levertijd kan soms bijna 3 weken zijn.

 

 

Lees ook:

Shoplog 1, ik ontdekte Aliexpress en bestelde mijn eerste artikelen.

Shoplog 2, ik bestelde weer wat artikelen onder andere leuke brandweerman Sam poppetjes.

Shoplog 3, dit was rond december 2017. Ook toen kocht ik een pyjama, die overigens nog steeds past bij de kleine man en qua kwaliteit nog super is.

 

 

Comments are closed.