Ik liet jullie een aantal maanden geleden al weten dat je steeds meer shoplogs over Ali voorbij ziet komen. En zeg eens eerlijk, er zijn ook best wel leuke artikelen en items te vinden. Soms even zoekwerk, maar Ali is van bijna alle markten thuis.

 

Zelf had ik nog niet veel gekocht via Aliexpress. Een paar spullen en deze deelden ik met jullie in een klein overzicht.

Ik moet toegeven dat ik geregeld even zoek op Aliexpress, maar het vaak niet koop. Omdat ik het eigenlijk niet nodig heb of twijfel over het artikel.

 

Mijn aankopen
Toch heb ik de laatste maanden wat gekocht via Aliexpress. En ja, ik ben er best wel tevreden over. En vandaag deel ik mijn aankopen met jullie.

 

Onze klein man is fan van brandweerman Sam. Hij heeft er 1 autootje van met poppetje en verder eigenlijk niks. Ik moet zeggen dat ik de prijzen van dit speelgoed ook best hoog vind. Ik besloot eens op Aliexpress te kijken en vond daar deze leuke poppetjes. Ik kocht ze voor onze kleine man en voor ons neefje van ongeveer dezelfde leeftijd. Het zijn kleine, plastic poppetjes. Ideaal om overal mee naar toe te nemen. Ze worden hier gebruikt bij de autootjes, duplo en zelfs bij de playmobil.

Voor 12 poppetjes betaalden ik 3,90 (de levertijd was wel 3 weken)

Voor onze dochter kocht ik een nieuwe dans outfit. Ze zit nu een leeftijd categorie hoger en daar worden de roze danspakjes verruild voor zwart. In de winkels kon ik niet echt iets vinden en haar vorige danspakje kwam ook via Aliexpress. En wederom vond ik een mooi pakje met een dansvestje erbij.

Het pakje kostte 6,45 en voor het vestje betaalde ik 5,34 (levertijd binnen 2 weken)
Via de blog van joyfromjocye zag ik handige dopjes met rietje voor op flesjes drinken. Deze leken mij handig voor onderweg. Ik bestelde er 2. Een jongens- en meisjeskleur. De dopjes zijn inderdaad erg handig. Het enige nadeel is dat er geen gewoon rietje in past. Nu zaten er wel 2 rietjes bij, maar hygiënischer is om telkens een schoon rietje te gebruiken. Je moet dus iets dikkere rietjes zien te vinden.

Ze kosten 1,33 per stuk (levertijd binnen 2 weken)
En een aankoop waar ik heel blij mee ben is de pizzaschep. Vriendlief kreeg voor zijn verjaardag een pizza oven voor in de tuin. Deze kreeg hij van mijn zijn moeder. Het leek mij daarom leuk om samen met de kinderen een pizza schep erbij te kopen. Ik schrok best wel van de prijzen. Ik opende Aliexpress en ja hoor, ook daar waren ze te vinden. We hebben de schep al een paar keer gebruikt en vriendlief is er blij mee.

Deze schep kostte 13,82 (levertijd binnen 2 weken)

 

Wat vind jij van deze aankopen? En wat was jouw laatste Aliexpress aankoop?

 

Comments are closed.