Het is weer zover. Ik deel vandaag een paar leuke aankopen die ik via Aliexpress heb gekocht. Uhm, al moet ik bekennen dat er ook een miskoop tussen zat. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Cadeautjes
Ik kocht dit keer niet alles voor ons zelf. Ik kocht namelijk ook cadeautjes voor mijn schoonbroer. Hij woont in Amerika. Met Kerstmis sturen we, samen met familie, een pakket naar hem en zijn vrouw op. Maar dit keer leek het ons leuk om zelf ook al eerder een pakket op te sturen, een Sinterklaas pakket . En dat deden we dus.

Via Ali kochten we een mooie blauwe stropdas. Hij werkt in een hotel en staat er dus altijd netjes gekleed op. Ook kochten we 3 mooie dasspelden. Vergeten te fotografen. Maar ze waren tussen de 0,68 en 1,25. Erg goedkoop dus. Oh en één duurder van rond de 5 euro.


Helaas is deze foto wat onduidelijk, maar het is een mooie blauwe stropdas. Met een klein zilver motiefje erin verwerkt. De kwaliteit zag er ook goed uit.

Ons pakket is inmiddels goed aangekomen in Amerika.

Je kan de stropdas hier terug vinden op Ali.

 

Voor Sinterklaas
Voor onze dochter kochten we een setje lego Friends. Ik kocht al eerder een set, en schreef er een blog over. We waren tevreden. Dus ook voor Sinterklaas kochten we naast originele Lego Friends ook nog deze leuke winterset. De set kostte 18,04
Voor de kleine man kochten we een cars pyjama. Mooie kwaliteit. Je vindt hem hier op Ali. Ook dit was een Sinterklaas cadeau. Ik vond in de winkels namelijk geen mooie pyjama voor hem, vandaar mijn keuze om eens bij Ali te kijken. Voor onszelf en miskoop…
Ik trakteerde mezelf voor 6,85 op 24 stuks kleurpotloden op waterbasis. Ik gebruik ze voor mijn bullet journal. En ook dochterlief vindt de kleurpotloden fijn.
Ik heb eigenlijk geen idee wat deze kleurpotloden in Nederland kosten. Ik zag ze via iemand anders en heb ze daarom ook gekocht via Ali. 24 kleuren met een penseel erbij.

Voor vriendlief

Vriendlief liet een paar keer weten dat hij een bordje bij het toilet wel grappig vond. Bij Ali kwam ik toevallig deze leuke sticker tegen. 3 stuks voor maar 0,82 euro cent. Makkelijk te bevestigen.
De sticker is niet enorm groot, maar precies goed eigenlijk. We hebben er al leuke reacties op gekregen.

En dan onze miskoop via Ali. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, werd onze muur in de woonkamer okergeel. Nog steeds blij mee hoor. Alleen wilden we er iets mee doen. En zo kwamen we op het idee van een muursticker. We vonden een mooie. Namelijk deze. We kozen voor zwart. Na het bestellen kreeg ik een bericht dat de sticker moeilijk te bevestigen zou zijn. En ja hoor, dat was het zeker. Het is ons namelijk niet gelukt. De veer bestond uit 1 stuk, waardoor we de muursticker niet eens van het vel papier afkregen. Helaas. De vogeltjes hebben we overigens wel netjes eraf gekregen en deze hebben nu een mooie plek tegen de okergele muur. Zo breekt het toch een beetje. De sticker kostte gelukkig nog geen 5 euro. Dit was dus onze eerste miskoop via Ali.

Op dit moment verwacht ik geen pakjes meer van Ali. Ik heb namelijk geen bestellingen geplaatst, maar deze zullen vast snel weer worden gedaan. Ali is nu eenmaal leuk, al is het alleen maar om rond te neuzen naar alle producten.

Heb jij wel eens een Ali miskoop gedaan?

 


Comments are closed.