De laatste dag van oktober is alweer aangebroken. Het was een maand vol vriendinnen bezoekjes en uitjes. Een maand met zon, regen en al frisse dagen. Een maand waarin de herfstvakantie was, kortom een fijne maand. Lees je mee?

Bezoekjes

Een maand waarin ik veel afspraken met vriendinnen had. Eigenlijk best gezellig om met iedereen bij te kletsen. Zo ging ik samen met een “pabo” vriendin bij een andere “pabo” vriendin op bezoek. Ze had een mooi, nieuw huis en we mochten er blijven lunchen.

Ook ging ik bij een oud collegaatje bijkletsen. En dan niet te vergeten nog samen met een andere vriendin een rondje stad. Gewoon allemaal fijne bijklets momenten.

En dat was niet alles. Ik was nog uitgenodigd door de moeder van een vriendinnetje van onze dochter (volg je het nog) op haar 40e verjaardag. Dat vierden we met gourmetten.

Uitjes

Naast al die vriendinnen dates stond er afgelopen maand ook nog een theater bezoek gepland. Helaas konden mijn moeder en peettante door omstandigheden niet mee. Maar een vriendin had wel zin om mee te gaan. We bezochten “Mijn man begrijpt me niet”. Een leuke theatershow met Victoria, Anouk en Tanja.

Eind oktober is in ons dorp kermis. Op de zaterdag gaan we dan met de vriendengroep uiteten. Dit deden we bij Bubbles en bites. Een restaurant waar we genoten van allemaal kleine gerechtjes. Aansluitend gingen we nog even een dansje doen.

Verder maakte ik nog een uitje met de klas van onze jongste. Zij bezochten een museum. Ze mochten er zelf een kruimeltaartje en broodje bakken. Zo ontzettend leuk.

Herfstvakantie

Onze herfstvakantie was ontzettend fijn. We besloten een midweekje naar Center Parcs in Frankrijk te gaan, Le Lac dÁilette. Een park gelegen rondom een meer. Het is er prachtig. Helaas hadden we wel veel regen, maar genoeg te doen op het park. Ook de omgeving was zeer mooi. In het plaatsje Laon was vooral veel te zien.

Verder natuurlijk elke dag wezen zwemmen. Je voelt je meteen weer een kind. Er waren ontzettend veel glijbanen en een waterpark voor de kinderen. Kortom, een top midweekje vakantie!

Blog

Door de vele afspraken en herfstvakantie lag het bloggen weer even op een lager pitje. Ik wil wel, maar neem me de tijd er niet voor. Ook niet erg, want het is en blijft een hobby.

Ik denk dat veel ouders op zoek zijn naar december cadeautjes, want mijn blog over het kaartspel Uno werd druk bezocht. Ook lazen jullie veel mijn artikel over de vraag of ik dit jaar echt eens op tijd ben met inkopen doen. Vast en zeker herkenbaar voor veel ouders.

En om jullie te helpen gaf ik wat speltips.

Verder kon je lezen over onze raamdecoratie keuze en mijn klantenpassen die ik altijd vergeet. Echter vergat ik het deze week niet en scoorde ik een gratis Hema washandje met mijn punten.

En als laatste nog twee tips, over de kinderkamer en wax pennen.

De komende maand vier ik mijn verjaardag, komt Sint in het land en vast nog veel meer.

 

 

 

 


Comments are closed.