Wow, wat was juli een fijne maand. Een maand waarin heel veel zon was, de maand waarin de zomervakantie van start ging en de maand waarin we naar Zuid-Frankrijk op vakantie gingen.

Einde schooljaar
De eerste week van juli was de laatste schoolweek van de kinderen. Beide kinderen sloten het jaar goed af. De kleine man gaat na de zomer vakantie verder met groep 1. Hij is half januari gestart dus mag nog even door. Onze dame gaat gewoon al naar groep 4.

5 juli was het schoolfeest. Gezellig spelletjes, broodje hamburger en drankjes. Ook was er Klink got’s talent. Onze dochter deed met 4 vriendinnetjes mee met een dansje (geleerd op de dansles van dededance). En wat waren ze trots, in de categorie dans wonnen ze de 1e prijs.

Afscheid
De dag erna, 6 juli. nam ik afscheid van mijn collega’s. Ik start namelijk met een nieuwe baan. Ik schreef er al eerder een blogje over. Ik ga terug naar het regulier onderwijs. Tijdens mijn afscheid kreeg ik veel lieve cadeautjes van collega’s.

Vakantie
De eerste paar dagen van de vakantie bracht ik samen met de kinderen door. Vriendlief was mee met de jeugdvereniging op kamp. Halverwege de week kwam hij naar huis en vetrokken we naar Zuid-Frankrijk. Voor de 5e keer naar camping La Yole in Valras Plage. Een grote camping op loopafstand van het strand. We hebben hier ruim 2 weken genoten van de zon, zee, strand, zwembaden en kleine uitstapjes die we maakten. Geluk met onze gezellige campingburen. Ze hadden 3 kinderen en het klikte ontzettend goed met onze kinderen. Dan is een vakantie nog eens extra genieten. We zochten ook schelpen tijdens onze vakantie en hier maakten we thuis iets moois van.

Laatste dagen juli
De laatste paar dagen van juli brachten we nog thuis door. Nog steeds met prachtig weer in Nederland. Bij schoonmoeder haalden we een groot zwembad op. Ze liet al eens eerder weten dat wij het zwembad mochten hebben. Voor haar alleen toch wat te groot. Hier hebben de kinderen (en wij) dan ook al heerlijk in gezwommen.

Verder ben ik nog samen met een vriendin, haar dochter en mijn dochter gaan winkelen. We zijn allemaal geslaagd voor wat leuke kleding. Ik kocht al eerder in de sale wat leuke items.

De maand juli vloog dus eigenlijk voorbij, mede door 16 dagen Zuid-Frankrijk. Inmiddels zijn we halverwege onze 4e vakantie week. Hier en daar nog wat op de planning staan. Maar vooral genieten, want voor je het weet zijn de 6 weken zomervakantie weer voorbij.

Mijn blog
Ondanks de vakantie en onze vakantie heb ik wel blogjes online geplaats. En het is me qua bezoekers aantallen zeker niet tegen gevallen. Iets minder dan gewoonlijk, maar ik heb ook minder blogjes online geplaatst.

Het meeste hebben jullie mijn terug blik van juni gelezen. Deze was helaas minder vrolijk dan juli. Het minst gelezen is de schelpen diy.

Verder werd er ontzettend veel een blog gelezen van twee jaar geleden. Deze ging over speelgoed schoonmaken. Leuk om te zien, dat een oudere blog opeens hoog van scoren.

Augustus, de maand die vandaag gestart is. Een maand waarin we nog vakantie hebben, de maand waarin mijn vader* jarig is en we iets speciaals doen (sinds hij in mei 2016 is gestorven) en de maand waarin de scholen weer starten. En vast en zeker nog veel meer…..

 

 

 

 


Comments are closed.