De maand juni is voorbij. Dat houdt in dat we op de helft van het jaar zijn. De zomer is van start gegaan en de zomervakantie is in zicht nu.

De maand juni was een heftige maand. Er gebeurde iets totaal onverwachts. Hierdoor zijn er ook minder blogs online gekomen. Ook een maand waarin nog iets fijns gebeurde. Lees je mee?

Camping
Jaja, we waren natuurlijk nog een aantal weekenden op de camping. Vorig weekend was het seizoen voorbij en hebben we de caravan weer mee naar huis genomen. Op de camping samen met onze buren het seizoen afgesloten met een gezellige bbq.

Brandweer
Begin juni was er een opendag van de brandweer. Een ontzettend leuke ochtend en leerzaam. De kinderen mochten in de brandweerauto’s zitten en kijken. Ook mochten ze een brandje blussen. Daarnaast was ook de politie en ambulance aanwezig.

Schoolreisje en (team)uitje
Deze maand ben ik met de kleine man mee op schoolreisje naar Toverland geweest. Zijn eerste schoolreisje. We hebben genoten van deze dag. Ook dochterlief vond het leuk dat ik mee was.

Verder was er het thema boerderij. Dus mocht ik ook nog mee naar een koeienboerderij. Erg gezellig allemaal.

En met mijn eigen werk ben ik naar de Efteling op schoolreisje geweest. Helaas wel druk deze dag, maar het is goed verlopen.

Team uitje stond deze maand ook op de planning. We gingen naar Valkenburg. Een potje lasergame, met de stoeltjeslift en rodelen. En als afsluiting het grotje van Gert-Jan in, hilarisch was dit!

Verdrietig
Helaas gebeurde er deze maand ook iets onbegrijpelijks. Iemand is gestorven door een ernstig verkeersongeluk. Zo verdrietig. We steunen het gezin waar nodig. We hebben een mooi afscheid gehad, maar duidelijk iets dat door je gedachten blijft gaan. Hierdoor zijn er even wat minder blog online gekomen.

Vrienden
Ook deze maand weer wat leuke afspraken gehad. Samen met een oud collega gaan uiteten, een bbq bij vrienden gehad en een gezellige verjaardag van een vriendin. Deze (kleine) dingen waardeer ik en geniet ervan.

En wat ik ook met een vriendin doe, zumba. Sinds juni gestart weer met sporten. heerlijk!

Afzwemmen
En ja, de maand waarin onze dochter (eindelijk) voor haar B diploma mocht afzwemmen. Wat zijn we blij, maar ook trots dat het haar gelukt is. Ze is geen sterke zwemster dus heeft er wat langer over gedaan dan de gemiddelde kinderen. Maar ze heeft doorgezet en kan nu aan iedereen zeggen dat ze haar A en B diploma heeft.

Nieuwe baan
Als laatste nog deze maand, dat ik besloot een nieuwe baan te nemen. Ik twijfelde sinds dit jaar aan het speciaal onderwijs. Ik besloot rond te kijken en kwam een vacature tegen. En zo is het, dat ik per 1 augustus start bij een andere stichting. terug naar regulier onderwijs.

Mijn blog
Deze maand minder bezoekers, maar ook veel minder blogs online gekomen. Wel nog een leuke samenwerking van denksport junior. (t/m vandaag kun je nog mee doen aan de win actie)

En nog een samenwerking, met leuke tips voor de papa’s.

Verder viel mijn nieuwe rubriek Jon’s outfit in de smaak. Dus hier volgt snel meer van.

Komende week mijn laatste werkweek en dan start in Limburg de vakantie! En in juli komen weer meer blogs online. Ik ga ze ook inplannen zodat jullie kunnen doorlezen terwijl ik geniet in Zuid-Frankrijk.


Comments are closed.