Twee weken geleden konden jullie al de shoplog voor onze dochter zien. Zij was goed verwend. Ook de kleine man in huis kon wel wat nieuwe kleren gebruiken. Bij de kleine man hebben we het geluk dat mijn broer twee zoontjes heeft. De jongste van hun is maar 4 maanden ouder dan onze kleine man. Erg handig, want zo had ik al een aantal leuke truien en (jogging) broeken gekregen. Ook een gevoerd fleece vest. Dat zeer handig is nu in de herfst.

Zelf kocht ik wat kleren bij de Primark voor hem. Kijk maar mee:

Twee truien. Grijs tinten en blauw tinten. De trui vind ik zelf erg stoer door de stukken op zijn ellebogen De truien kostte 8 euro per stuk. Zijn beide lekker warm.

Een beige broek. Deze kun je met van alles combineren. Via mijn broer of eigenlijk regelt mijn schoonzus dat 😉 had ik al 2 spijkerbroekjes gekregen. Daarom koos ik voor deze kleur. Het broekje is van soepel stof en herstelbaar. De broek kostte ook 8 euro.

Een pakketje van 3 rompers. Ik had nodig rompers met lange mouwen nodig. Eerste keer dat ik rompers bij de Primark kocht. En ze zijn niet verkeerd. Al vind ik persoonlijk de stretch rompers van Hema en Zeeman fijner. Ze waren 6 euro.

En als laatste kocht ik sloffen voor de kleine man. Deze kostte 4 euro en zijn ideaal. Je kan ze met klittenband strak trekken, maar het fijnste vind ik de harde zool. Stevige onderkant en niet glad.

Verder had ik nog een winterjas voor M. nodig. Die kocht ik al een tijdje terug, maar ik wil hem jullie wel nog graag laten zien. De jas is lekker dik en heeft een capuchon. De jas kocht ik bij Wibra. Ik liep er bij toeval tegenaan. De prijs was 19,95, maar op het moment dat ik hem kocht kreeg je op alle kinderkleding 20% korting.

Comments are closed.