Een tijdje geleden heb ik alle dikke kleding uit mijn kast gehaald. Daarna meteen de dunnere kleding van zolder mee naar beneden genomen. Nog net iets te vroeg, want er waren nog genoeg frisse dagen. Maar ik wilde op tijd alles opgeruimd hebben. Kijken welke kleding nog past of welke kleding weg kon.

 

Ik had in ieder geval nieuwe broeken nodig. Ook de t-shirtjes mochten wel aangevuld worden. De rest gewoon naar wens. Dus ging ik een avondje naar de stad. Ik vond een paar kledingstukken en die wil ik graag met jullie delen.

 

Ik dacht, doe eens gek, trek de kleding aan. Dan kun je meteen zien hoe het staat. Niet alles is gelukt om aan te trekken en de foto’s zijn misschien niet helemaal duidelijk, maar hé, het idee vond ik leuk 😉

 

 

Ik kocht dit leuke jasje bij Primark. Het was in de aanbieding voor 9 euro. Voor de frissere dagen ideaal.  Het is lekker soepel stof en bovenaan kun je het met een knoopje dichtmaken. Verder zitten er geen knoopjes aan. Het jasje draag je dus open.

 

 

Ik vond twee broeken. De eerste is een spijkerbroek van Takko, kostte 29,95. Ik vind de broek leuk omdat hij schuine naadjes heeft. Net even iets ander. De 2e broek kocht ik voor 19,95 bij Mango. Een skinny in een vrolijke kleur.

 

 

En ik vond 2 shirtjes. Ik had er graag meer gekocht, maar ik kon niet echt iets vinden. Dus hiervoor ga ik zeker nog eens terug naar de stad. Het zijn twee shirtjes van Primark. De blauwe was maar 1 euro, basic shirtje. maar met een ketting of sjaaltje altijd prima. Het andere shirtje heeft een printje. De prijs weet ik niet meer precies, maar ik dacht rond de 6euro.

 

 

En als laatste dit strepen jurkje. Ik kocht het voor 7euro bij Primark. Een soepel, strech stofje. Blauw, wit gestreept. Ik kan het dragen op warme dagen, met blote benen. Uhm ja, ze zijn nu nog enorm wit. Tijdens de frissere dagen kan ik jet jurkje combineren met een legging en spijkerjasje.

 

Best wel budget proof geshopt eigenelijk. De prijzen vielen namelijk enorm mee. Dat was niet mijn doel, maar mij toeval geen dure items.

 

Comments are closed.