Een paar maanden geleden werden de V&D filialen gesloten. Ook in een stad dichtbij ons dorp lag een V&D winkel. Ik liep er eigenlijk voornamelijk voor de kinderkleding naar binnen. Verder af en toe eens voor wat andere dingen.
Het pand heeft even leeg gestaan, maar inmiddels zitten er twee winkels in. Een budgetwinkel en de Hemarkt is er te vinden in het pand. De Hemarkt bestaat uit kleren en producten van de Hema. Allemaal afgeprijsde spullen.

 

Wij liepen afgelopen week door de stad en ik dacht daar wil ik wel even binnen kijken. Schoonmoeder had er namelijk een erg leuk broekje met sweater gekocht voor onze 2 jarige man. Via haar hoorde ik dus ook dat deze Hemarkt in het pand van de V&D zit.

 

Er waren veel rekken gevuld met kleding. Duidelijk met bordjes erboven voor wie het bestemd is. Jongens / meisjes of heren /dames. Verder nog wat overige producten. Ik snuffelde wat rond en vond een paar leuke, afgeprijsde kledingstukken.

 

Voor de kleine man kocht ik een groen broekje, baggy model en een spijkerbroekje. Beide maat 92. Op dit moment nog te ruim, maar voor het najaar en winter zal deze maat hem vast en zeker passen. Ook nog een vest. Het vest is ook een maatje groter, maar het valt wat kleiner, waardoor het in het najaar ook zeker zal passen. En zie je voor welke leuke prijsjes? Groene broekje 6 euro, spijkerbroekje 4 euro en het vest ook 4 euro.

 

 

Voor onze 5 jarige dame kocht ik een roze rokje, 2 euro. Dit kan ze dragen met of zonder legging. Ideaal dus. Ook nog een lekker, zacht, donker blauw vest voor 3 euro. Ook dit is al voor het najaar / winter in een maatje groter.

 

 

Ook vriendlief snuffelde tussen de rekken. Hij vond een blauwe broek voor 10 euro, een sweater voor te tennissen voor 6 euro en een joggingbroek voor 6 euro. Fijne prijzen dus. Verder kocht ik nog een rol cadeaupapier. Aangezien onze dochter een kinderfeestje heeft en we geen vrolijk meisjes cadeaupapier meer hadden.

 

Tijdens het inpakken kwam ik erachter dat het papier aan de andere zijde roze met witte stippen is. Erg leuk. Je kan het dus aan twee kanten gebruiken.

 

Verder ging ik afgelopen week nog even snel naar het Kruidvat. Ik zocht al langere tijd een dekbedovertrek met sterren voor de kleine man. En bij het Kruidvat was het dekbed mét sterren van Lief in de aanbieding. Dat kon ik dus niet laten liggen. Het kostte 14,99

 

Ook kocht ik nog twee boekjes van Bobbi. Beide kinderen vinden deze boekjes erg leuk. We hebben er al 3 boekjes van en 1 boekje met 3-1 verhalen. Bij het Kruidvat vond ik nog twee 3-1 boekjes die we niet hadden. En maar voor 2,99! Normaal gesproken kost 1 Bobbi boekje al 6,99. De boekjes bewaar ik nog even. Er komt vast een gelegenheid dat ze een keer een cadeautje verdienen of anders blijven ze liggen tot december. Dat is immers ook alweer over 5 maanden 😉

 

Doe jij ook wel eens zulke leuke koopjes?

 

Comments are closed.