Ik kocht afgelopen weken nog een paar dingen op Aliexpress. Helaas gaat niet altijd alles goed of even snel, waardoor het een mini shoplog is geworden. Ik ben namelijk nog steeds aan het wachten op 2 artikelen. Tja, dat gebeurt ook wel eens...

 

Wat ging er mis?
Om maar meteen te starten met wat er mis ging. Ik bestelde in januari een l.o.l. surprise bol voor onze dochter. Ze had al een echte en wilde graag een 2e bol. Nergens meer te koop dus ik dacht dan maar een nep versie. Ik had haar deze namelijk beloofd voor haar A- zwemdiploma.

Geen echte meer te krijgen dus dan heeft ze in ieder geval iets tot de nieuwe bollen uitkomen. Helaas, we wachten nog steeds tot de l.o.l bol binnenkomt. Volgens track en trace is de zending geannuleerd. Vanaf 16 maart kan ik een klacht indienen bij de klantenservice. Dus daar wacht ik nog even op. Geen heel dure bol, maar toch jammer.

 

Ook bestelde ik leuke stickers voor mijn bullet journal. Ik had gehoopt dat ze al binnen waren, maar ook deze zijn nog onderweg. Nog niet geannuleerd dus hoop is er nog zeker dat ze komen. (deze komen dus vast en zeker in een volgende ali shoplog voorbij)

 

Wat ging er wel goed….

Voor de verjaardag van onze dochter kocht ik eenhoorn bordjes, uitdeel zakjes en rietjes. De bordjes waren 10 stuks voor 1,35. De uitdeel zakjes waren 10 stuks voor 1,20 en voor de rietjes betaalden ik voor 10 stuks 0,85 eurocent. De levertijd was een kleine 2 weken.

 

Ook kocht ik mijn bullet journal bij Ali. Een fijn exemplaar. Ik betaalde er 9,84 voor. Een stevige kaft, mooi dotted papier en met elastiek in A5 formaat. Levertijd: 2, 3 weken.

 

Dan nog een ontzettend leuk rokje. Onze dochter en een vriendinnetje droegen deze rok met carnaval. En de rok is ook nog leuk voor de verkleedkist. De rok was 7,00

 

En als laatste een leuke lego set. We kochten zelf al twee keer eerder een leuke set. Een vliegtuig en een winterchalet.

Nu moet ik even eerlijk zeggen dat ik deze set niet zelf kocht, maar onze dochter deze set voor haar verjaardag heeft gekregen. Maar wel afkomstig van Ali. Namelijk de set van Belle en het beest. De prijs was 13,77. Voor die prijs een leuke set. Een kasteeltje met veel poppetjes. De set was compleet, duidelijke handleiding en veel speelplezier.
En nu hopen dat de l.o.l bol nog binnen komt (al vermoed ik van niet) of dat we ons geld terug krijgen. Al gaat het maar om een bedrag van rond de 5 euro.

 

De stickers voor mijn bujo heb ik meer vertrouwen in. En ze zijn zo leuk, maar dit houd ik nog tegoed voor jullie.

 

Wat was jullie laatste Ali aankoop?

 

Comments are closed.