Vorige week kwam ik weer eens in de Action. Ik kom er eigenlijk wel vaker, maar dan koop ik meestal maar een paar dingen, de standaard producten zoals robijn wasverzachter of andere huishoudelijke producten. Dit keer kocht ik ook niet erg veel, maar wel weer eens leuk om te delen met jullie.

Bij de Action hebben ze altijd wel leuke stickertjes. De linkse stickertjes zijn van Frozen. Het is een dun stickerboekje. Ik kocht het boekje voor een kinderfeestje van onze dochter. Ik had al een klein doosje Lego Friends, maar dacht stickertjes zijn altijd leuk om erbij te geven. Ze waren nog geen euro.

De rechtse stickers zijn hartjes van vilt. In verschillende kleuren en maten. Dochterlief knutselt graag en ik vond ze eerlijk gezegd zelf ook wel erg leuk. Dan kocht ik nog een klein potje schoolbordverf met een kwast. Ik ben bezig met een diy project waarbij ik dit nodig had. Hierover komt nog een blogje.

De prijs van de schoolbordverf was 3,99 en de kwast kostte 0,79 eurocent. Dan kocht ik nog twee praktische dingen. Een verfpalet. Meestal gebruik ik eierdozen voor de verf. Maar soms zijn de eierdozen op en heb ik geen idee waar ik de verf in kan doen. Ik kwam dit kleine pallet tegen en het leek me wel handig. Makkelijk afwasbaar en het kan ook in de vaatwasser.

Dan nog vliegenplak. Ja, zo noem ik het. Ik hang ze op in onze bijkeuken. Niet altijd even mooi of fris, maar wel zeer handig. De vliegen plakken eraan vast en zo hoef ik niet met de vliegenmepper door het huis. Ideaal dus.

En als laatste kocht ik een grote fles FA doucheschuim. Voor mezelf en dochterlief. Want de doucheschuim van mama is toch fijner dan kinderdoucheschuim.

En nog servetjes. ik vond deze wel grappig. Ze kostte 0,99. Servetjes gebruiken we geregeld hier in huis bij het eten, zeker als er bezoek komt, vind ik dit leuker dan een eenvoudig keukenrol papiertje.

 

Wat waren jouw laatste aankopen bij de Action?

 

Comments are closed.