Ik deel eigenlijk elke maand wel een shoplog van de Action. Er zijn veel mensen die dit leuk vinden om te zien. Zelf vind ik het ook altijd leuk, omdat ik op deze manier weer nieuwe artikelen ontdek.

 

En ik kom eigenlijk ook wel elke maand bij de Action. Daarom vulde ik laatst ook  de I love Action Tag in.

 

Ik kocht deze keer wat algemene artikelen. Geen heel bijzondere, kijken jullie mee?

 

 

Bovenaan zijn enveloppen. Ik vond ze er vrolijk uitzien. Om een keer een brief te posten of geld in te doen voor een verjaardag. Keuzes genoeg om ze te gebruiken. Ze kostte 0,51 eurocent.

 

Daaronder 2 rollen cadeaupapier. Ik koop het altijd bij de action. Alleen tekens een ander kleurtje en ander patroon. Het zijn rollen van 70cm bij 300cm en kostte 0,65 eurocent per stuk

 

En dan nog een rol grote plakband. Ik gebruik het voor dozen dicht te plakken die verzonden moeten worden. De rol kostte 0.69 eurocent

 

 

Regenlaarsjes voor onze meid. Maatje 25 was toch echt te klein. Ik vond deze wel mooi en dochterlief zelf ook. Ze kostte 6,95

 

De baby doekjes. Normaal gebruik ik kinderdoekjes van Neh Neh van de Action, maar dit keer even een ander pakje. Deze kun je namelijk ook gebruiken voor de billetjes. 0.69 eurocent voor een pakje.

 

En dan nog ovenhandschoenen (de foto is helaas wat onduidelijk). maar we waren dringend aan nieuwe toe. Geen lichte kleur genomen, want bij ons worden ze zo snel vies. De wanten kostte 1,69 voor 2 stuks.

 

 

En ik kocht nog roze kaarsen. De basiskleur in huis was rood, maar ik ben overgestapt naar (oud) roze. De grote kaars kostte 1,99 en de 2 kleine kostte per stuk 0,99

 

Ik heb niet alles op de foto gezet, maar ik kocht nog meer. Zo kocht ik nog wasverzachter van Lenor (1,39). Een fietsslot voor de fiets van onze dame (1,75). En ik kocht wat schoencadeautjes. Oa foam stickers (1.29) en voorleesboekjes (1,99). En als laatste kocht ik voor vriendlief heren zakdoeken (4 stuks 1,49) en douchegel (0,89). Want ook papa en mama krijgen cadeautjes met Sinterklaas. Dit doen we eigenlijk altijd. Ook voor de kinderen. Gezellig samen. Voor elkaar zijn het dat wel ‘standaard’  en bruikbare cadeautjes, maar het maakt het wel gezellig.

 

Genoeg aankopen weer gedaan bij de Action. Zijn jullie onlangs nog bij de Action geweest en leuke of fijne aankopen gedaan?

 

Comments are closed.