De herfst komt er over een paar weken weer aan,dat betekent dat het frisser wordt. En dat de winkels vol komen te hangen met de nieuwe collectie. Maar voordat dat gebeurt is er eerst sale. Ik vind de sale altijd wel leuk. Meestal kun je op deze manier goedkoop al wat leuke kleren vinden. En zo vond ik voor onze dochter al een aantal kledingstukken.

 

Bij V&D was Sale en kocht ik voor 3 euro per stuk deze leuke kleren:

 

1: Een basic donker blauw vestje. Vestjes zijn altijd handig. Zelf draag ik ze ook graag.

 

2: Een blauw/wit shirtje. Ja, ik vind blauw altijd mooi staan bij onze dochter. Een shirtje dat altijd van past komt. Leuk opeen (spijker)rokje of gewoon een broek.

 

3: Een roze sweater. Meisjesachtig door het hartje en strikje. En van binnen is de trui heerlijk zacht.

 

Schoonmoeder kocht een jas bij V&D. A. vond de jas mooi en het is een fijne warme jas. De jas was van van 39,95 nu voor 15,00 euro. Ze heeft nog een een langere jas van vorig jaar. Ze heeft hem toen weinig gedragen, omdat de jas nog wat ruim was. Nu past hij prima en dan heeft ze deze jas nog erbij. Een kortere jas, handig met buiten spelen.

 

Bij Shoeby Fashion kocht ik dit stoere rokje. Met poesjes. Ik was er meteen dol op en dochterlief gelukkig ook. De prijs was 29,95 en nu 60% korting, dat houdt in dat het rokje nog maar 11,98 kostte.

 

En mijn beste sale aankoop dit jaar zijn toch wel twee paar schoenen. De winkel waar ik ze kocht hield grote opruiming. 1 paar voor 25euro en 2 paar voor 40euro. Ik vond er twee paar schoenen. Voor beide kinderen een paar. De schoenen zijn van Jochie Freaks. De schoenen van M. kostte 54,95 en de laarsjes van A. 94,95! Dat noem ik zelf dus een goede aankoop, nu voor 20 euro per stuk! De voeten eerst laten meten en met deze maten, 21 en 26 moeten ze voorlopig goed vooruit kunnen.

 

 

Voor de kleine man heb ik niks leuks kunnen vinden in de sale. Voor hem ga ik binnenkort eens kijken voor stoer,  jongens kleren. Natuurlijk krijgt A. ook nog wat nieuwe kleren. Ze heeft immers een groeispurt gehad. De winterkleren van vorige jaar passen haar dus echt niet meer.

 

Wat vind jij van de sale? Ook wel eens goede aankopen gedaan?

 

Comments are closed.