Het is vandaag precies 4 maanden geleden dat ik mijn laatste shoplog van aliexpress aan jullie liet zien. En nu is het tijd voor een nieuwe shoplog. De afgelopen maanden kocht ik weer meerdere dingen. En terwijl ik dit typ, zijn er nog 3 (kleine) pakketjes onderweg. Maar eerst mijn aankopen van de laatste maanden…

 

Slinger
De herfst heeft al lang plaats gemaakt voor de winter, maar in oktober kocht ik een leuke herfstslinger. Deze gebruikte ik voor de instawap, maar ook ter decoratie in huis. De slinger is 2,5 meter en kostte 0,60

 

Cadeautjes

Voor kerst kocht ik nog cadeautjes. Helaas geen foto’s van genomen. Maar mijn schoonmoeder kreeg twee nep kraagjes (2,88), schoonbroer een stropdas (2,45) en schoonzus vrolijke flamingo sokken (0,82)

 

Voor onze eigen kinderen kocht ik een lego set. Hierover heb je al kunnen lezen. Nog steeds zijn de sets opgebouwd en wordt er volop mee gespeeld.

 

Voor de verjaardag van onze dochter kocht ik een tasje. Ze wil steeds vaker, net als mama, een tasje mee nemen als we erop uit gaan. Het tasje kostte 3,47. Het bevat binnenin een rits en aan de achterkant zit ook nog een extra rits. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt. Ze krijgt het a.s. zaterdag voor haar 8e verjaardag.

 

 

Ook krijgt ze een flamingo kussen. Ik kocht de hoes voor 3,23. Helaas is de stof en de kleur minder mooi dan de foto weergaf op de website van Aliexpress.

 

 

Voor mezelf
Ik kocht ook nog iets voor mezelf. Een nieuwe toilettas die ik kan ophangen. Dit leek me wel handig voor het camping seizoen. Onze douches op de camping bevatten maar een mini plankje. Wel voldoende haakjes. Dus handig opgelost op deze manier. Deze toilettas kostte 4,20

 

 

Ballonnen
Voor de 5e verjaardag van onze zoon in januari kocht ik draken en confetti ballonnen. Voor 10 stuks betaalde ik 1,81. De ballonnen waren erg stevig en bleven lang opgeblazen.

Voor de 8e verjaardag van onze dochter komende zaterdag bestelde ik eenhoorn ballonnen. Deze hebben we ook al gebruikt voor haar uitnodiging (blog volgt) en worden zaterdag op geblazen. 10 stuks voor 0,97

 

 

En wat nog meer?
Ik bestelde nog een stoere draken pyjama voor onze zoon. Een fijne stof, blijft in de was goed en ik vind boortjes bij een pyjama erg prettig. Zo blijft de pyjama in bed beter zitten. Ik betaalde er 6.53 voor.

 

 

En als laatste deze leuke stickertjes. Ik vond ze gewoon te leuk. 33 stuks voor 1,32 De stickers zijn stevig en groot formaat. Ik kocht twee zakjes. Ik ga dus bij alle vriendinnetjes in het uitdeelzakje een paar leuke stickers stoppen.

De overige stickers zullen we vast en zeker thuis gebruiken.

 

 

En….
als allerlaatste kocht ik nog wat spulletjes voor het kinderfeestje van onze bijna 8 jarige. Hierover volgt nog een leuke diy blog. Het duurt nog even voor haar feestje is, dus lieve lezers, nog even geduld.

 

Wat was jouw laatste Ali aankoop?

 

Comments are closed.