Vorige week ben ik de klerenkasten van de kinderen maar eens gaan uitmesten. Want de echte korte broekjes, hemdjes en jurken mochten er wel uit. Er kunnen nog wel zonnige dagen komen, maar met een t-shirtje ben je dan al voorzien. Daarnaast hadden we ook al geshopt en mochten de kasten dus gevuld worden met nieuwe kleding.

Meiden shoplog
Eerst hebben we gekeken naar de kleding van afgelopen herfst/winter. Een paar leuke kledingstukken paste nog en hangen inmiddels in haar kast. De te kleine kleding is afgegeven of verkocht.

De afgelopen weken kochten we ook al nieuwe kleding voor de herfst en winter. En deze zijn vorige week netjes opgeborgen in de kasten van de kinderen. Vandaag start ik met een meiden shoplog en binnenkort komt de shoplog van onze kleine man voorbij.
Samen met oma gingen we winkelen bij Primark. Onze 6 jarige dame zocht deze 2 setjes uit. Een tregging (4euro) met een stoer blouse (9 euro) en een skinny jeans (6 euro) met een heerlijke zachte trui (11euro)

Bij Primark kochten we ook nog 3 basis shirt voor 2,50 per stuk. Ze mocht zelf kiezen en koos voor een donker roze met bloemen, een licht roze met een meisje en een donker blauwe met een eenhoorn. Prima shirts om te combineren bij een spijkerbroek of spijkerrokje. We kochten er voor 19 euro ook nog een winterjas. Ze heeft nog een mooie van vorige winter en deze jas is ideaal voor erbij. De foto ben ik vergeten te maken…
En nog meer truien. Rechts onder, donker blauw met een pailleten omdraai hartje is trouwens ook nog van de primark. En kostte geloof ik 7 euro.

Links boven is een fijne, dikke stof en kochten we tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk in de sale voor maar 4 euro. Ernaast is een ster trui van Name-it. Ook in de sale en we betaalden rond de 9 euro.

En als laatste links onder een shirt van H&M voor 4,95. En deze kunnen we leuk combineren met een mooi tule rokje dat we bij C&A kochten.

Een blauw rokje met gouden randje dus. Het kostte 8,95.

En links, het strepen jurkje komt van Hema. Onze dame kreeg het van omi en we vinden het beide een mooi jurkje.

 

Ze heeft dus weer aardig wat nieuwe kleren in haar kledingkast hangen.

 

2e hands kleding
Ook kocht ik nog 2e hands kleding. Via een vriendin kocht ik een stoer jurk van FLO en via een andere kennis een leuke jurk en vestje van z8. En als laatste een kokerrokje van Name-it via een facebook groep. Allemaal nog in zeer goede staat.

Dus ook 2e hands kleding kan leuk zijn.

 

Hebben jullie al geshopt voor de herfst/winter?

 

Comments are closed.