Op het moment genieten we van een heerlijke herfstzon oftewel een kleine nazomer. Wat is dat stiekem fijn. Een tijdje geleden liet ik wel al weten dat ik de zomerse kleren heb opgeruimd en voor beide kinderen al wat najaar- en winter kleding heb gekocht. En vandaag deel ik de kleren van onze kleine man.

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen…. onze kleine man heeft tot nu toe veel minder kleding gekregen dat zijn grote zus. Haar kast is namelijk best al goed gevuld met leuke meidenkleding.

 

Jongens kleding
Op 1 of andere manier is er voor jongens toch minder te krijgen. Natuurlijk genoeg truien te vinden, maar vaak lijken ze op elkaar of vind ik ze net niet leuk genoeg. Ze mogen wel een beetje stoer zijn.

 

Ik heb tot nu toe nog geen broeken voor hem gekocht. Maar deze zijn wel nodig. Dus hiervoor gaan we binnenkort op zoek. Wel kocht ik al 5 truien.

 

Een grijze en blauwe trui van Primark. Helaas weet ik de prijzen niet meer, maar ik dacht rond de 6 euro.

De blauw trui is voorzien van dino’s en kocht ik bij de Wibra. Deze trui is van zacht joggingstof.

 

Deze stoer oranje trui komt ook van de Wibra. Ik heb hem eigenlijk niet zelf gekocht, maar gekregen van schoonmoeder. Ik vind de trui ontzettend leuk en staat onze 3 jarige ook erg mooi.

 

En als laatste deze donker blauwe longsleeve. Deze is van Name-It en kocht ik zelfs met 50% korting waardoor het shirt nog maar rond de 5euro kostte. Altijd mooit meegenomen.

 

Zoals je ziet mag de kleine man best nog wat meer kleding krijgen. En hier wordt natuurlijk nog voor gezorgd. Echter is het ook zo dat hij nog leuke truien van vorig jaar heeft, op de groei gekocht en ook nog kleding van zijn neefjes heeft gekregen.

Maar nieuwe broeken zijn zeker nog nodig.

 

Waar koop jij je jongenskleding?

 

Comments are closed.