De DM, drogerie markt, ligt in Duitsland. Ik hoorde al een paar keer van mensen dat het daar goedkoper is dan in Nederland. Niet met alle producten, maar met vele producten wel. De DM ligt niet ver van ons vandaan dus besloten we er eens heen te gaan. Onze voorraad was aardig op en met het zicht op vakantie (veel zonnebrandcrème nodig) gingen we er naar toe.

Wat kochten we?

We kochten er eigenlijk best wel veel. Want zoals ik al zei, onze voorraad mocht wel aangevuld worden. Ons karretje was dus gevuld van shampoo, luiers tot zonnebrandcrème. Ik zag wel prijzen waarvan ik dacht, dit is zeker goedkoper, maar ook prijzen waarover ik twijfelde.

Ik ben dus eens kijken of het echt goedkoper is. Ik ben uitgegaan van een gemiddelde verkoopprijs in Nederland. Natuurlijk zijn er vaak acties en is het product dan goedkoper.
Nivea Kids Spray factor 30 300ml

Wij kochten deze spray voor 9,45. Bij kruidvat kan ik alleen de factor 50 vinden en deze kost daar 19,99. Natuurlijk een verschil in factor maar ook qua prijs.
Nivea Spray factor 30 200ml
Bij het kruidvat kost deze 15,35. Wij betaalden er 7,95 voor.

Conclusie is dus wel dat de nivea zonnebrand over het algemeen goedkoper is bij de DM.

Sensodyne Whitening, Repair & Protect 75 ml
Wij betaalden bij de DM 4,05. De prijs die de kruidvat hiervoor heeft is 5,09.

Luiers
Dit is wat lastiger vergelijken, omdat het verschillende merken zijn. Maar voor een huismerk van de DM betaalden we voor 84 stuks 10,65. Ik heb deze luiers al eens eerder gehad. Iemand nam ze toen voor me mee. Dit was in de tijd dat dochterlief nog in de luiers zat dus inmiddels wel 4 jaar geleden. Maar we zijn in ieder geval tevreden over deze luiers. Al hoop ik dat we binnenkort van de luiers af zijn, want de kleine man is nu 3. Helaas nog niet zindelijk, maar dat komt vast goed.

De kruidvat luiers kosten, voor dezelfde maat, 13,89 voor 86 stuks. Dus ook de luiers zijn bij de DM goedkoper.

 

Haarverf
Ik kocht geen merk haarverf, maar betaalde voor een doosje maar 1,45 Dat is toch geen geld? Ik weet dat Action goedkope haarverf heeft, maar dit is wel heel goedkoop. Ik ga hem na onze vakantie in Zuid-Frankrijk pas testen dus of het echt wat is, nog geen idee.

 

Fa Cream&Oil 400 ml
De gemiddelde prijs die ik in Nederland tegenkwam was 1,75-1,99. Ik betaalde bij de DM voor deze fles 1,35
FA kids 2 in 1
Wij betaalden 1,45. De prijs die ik tegenkom in Nederland is gemiddeld  1,75

 

Gilette Mach3 12 stuks
Vriendlief kocht nog scheermesje. 12 stuks kostte 21,95

Ik kon niet precies dezelfde mesjes vinden online. Maar de prijzen zijn voor mijn gevoel bij DM niet echt goedkoper.

Verder kochten we nog producten van het huismerk DM. Deze producten gaan we de komende weken gebruiken en kijken of ze fijn zijn.

Zo betaalden we voor douche schuim en haar shampoo 0,50 per fles. Voor Deet, insecten beschermer 3,95.

Ik heb me voorgenomen in ieder geval nog eens terug te gaan zodra onze voorraad weer op aan het raken is. Voorlopig kunnen we vooruit en gaan we ook eerst kijken hoe de shampoo van bijvoorbeeld 0,50 bevalt.

 

Ben jij wel eens bij de DM geweest?

 

Comments are closed.