Ik hoef niet meer uit te leggen dat ik geregeld even de Action binnen loop. Het is en blijft een leuke winkel om te komen. Via social media wordt dit door meerdere mensen gedeeld. Zij plaatsen ook gekochte items of leuke shoplogs. Duidelijk dus dat de Action een geliefde winkel bij de meeste mensen is.

En aangezien het weer even geleden is dat ik een shoplog plaatste, deel ik er vandaag weer eentje met jullie. Ik kocht geen heel bijzondere spulletjes, maar mijn tas was wel weer vol. Vast en zeker herkenbaar?!

Voor dochterlief wat spulletjes om te knutselen. Dit doet ze namelijk ontzettend graag. Zoals je ziet, kon ik net een foto maken terwijl de spulletjes al in gebruik waren. Ze kreeg een doosjes met allemaal plakdiamantjes. Dit doosje kostte rond de 1 euro. Ook stickers van prinsessen bestaande uit 3 delen. Op deze manier kan ze zelf een prinses maken en er nog bij kleuren. Ook deze waren rond de 1 euro.

Voor knutselspulletjes kijk ik meestal even bij de Action. Altijd wel iets te vinden. Zo kocht ik er ook voor mezelf washi tape. Ze zaten met de 3 bij elkaar. Ik kocht dus 2 setjes. Prijs: 0.89. Bij de Action koop ik altijd de doekjes. 0,58 voor 40 stuks.

De Teddy Care doekjes kocht ik om bij mijn moeder thuis neer te leggen. Handig als daar ook doekjes liggen. Een grotere verpakking van 90 stuks voor 0.98. Nog wat verzorgingsproducten. De wattenschijfjes. Ik gebruik ze voor mijn gezicht maar ook voor mijn nagels te reinigen. 80 stuks voor 0.48. Wattenstaafjes 300 stuks voor 0,48

En nog lekker Dove Douchegel. Deze was nu voor 1,44 in de aanbieding. Niet alleen ik gebruik deze, maar ook dochterlief vindt het heerlijk om mama’s douchegel te gebruiken.

Af en toe nemen we iets iets eetbaars mee van de Action. Zo kopen we er altijd de Wokolie met knoflook smaak. Maar dit keer nam ik een flesje pikante kip woksaus mee. 0.79 De eerste keer dat ik dit koop, dus binnenkort eens proberen.

Nog worstjes, vinden de kinderen lekker. 3 voor 0,97. Zak snoep mix voor van Haribo voor 1.94.

De agenda’s waren al binnen. Ik kocht er al eentje voor het nieuwe schooljaar. Een ringband agenda met insteekhoesjes en vrolijke kleren. Hij kostte maar 1,59. En nog een notitieboekje. Dit gebruik voor thuis. Ik schrijf er mijn “to do” lijstjes. in. Het boekje heeft een grappig patroontje en kostte 0,99

Ik kocht ook nog wasverzachter van Robijntje en een blauw hoeslaken voor het bedje van onze kleine man.

 

 

Comments are closed.