Allereerst nog de beste wensen voor al mijn lieve lezers. Vandaag de eerste blog van het nieuwe jaar. Ik ben wel al begonnen met “opruimen” van mijn blog, blogberichten schrijven en plannen, maar ik start toch gewoon eenvoudig met een shoplog van de Action. Dit is namelijk al even geleden en ik merk dat mensen dit altijd leuk vinden om te lezen.

 

Verjaardagen
Een nieuw jaar start bij ons vrij snel met een verjaardag. Onze kleine man wordt namelijk begin januari 4 jaar. En een maand later, begin februari wordt onze dochter 7 jaar. Ik kocht dus wat spulletjes voor hun verjaardagen.
De kleine man mocht nog iets uitzoeken voor zijn verjaardag. Na cadeautjes met Sinterklaas en nog met Kerstmis bij omi, wisten we het even niet meer. Hij zag zelf deze zaag bij Action. Hij kost 9,95. Leuk cadeautjes voor bij zijn werkbankl. Dus deze hebben we meteen meegenomen.

 

Ook kocht ik nog trommeltjes. Van Cars en Paw Patrol. Nu hij naar groep 1 gaat, moet hij zelf zijn fruit meenemen. Vandaar dat hij voor zijn verjaardag ook nog deze trommeltjes krijgt. Ik weet niet meer precies de prijzen, waar in ieder geval niet duur.

 

Ik kocht ook nog kartonnen bordjes van Cars voor de taart.

 

 

Voor onze dochter kocht ik wat spulletjes voor haar kinderfeestje. Ze heeft besloten dat ze een glitter en glamour feestje wil. Ik heb dus al wat leuke ideetjes.

We kochten daarom al een glitter kaarsje van de 7. Deze was 0,22 eurocent.

Een glitter hoedje voor 2,89 (hier ga ik er nog meer van halen) en een setjes met sjablonen voor een glitter tattoo. Deze kostte 1,99

 

Op de kast wordt altijd alle post neer gelegd. Het ziet er wat rommelig uit. Dus ik kocht een rietenmandje om alles in te doen. Deze kostte 2,99.

Ik nam nog een setje van 3 kalligrafie stiften mee voor 0,79. Deze wil ik gebruiken voor mijn bullet journal.

 

 

 

En als laatste nog wat algemene dingen. De wasverzachter van Silan vind ik lekker ruiken. Ik nam hem mee voor 2.19.

Nog een gasaansteker voor 0,65.

Plastic kommetjes voor de soep tijdens het verjaardagsfeest komende zondag. Deze kosten 0,69 voor 20 stuks.

Ook aan Elsa het konijn werd gedacht. Wat lekkers voor 0,59 cent en 1.19

En als laatste nam ik voor 0,29 cent twee nieuwe afwasborstels mee. Deze moeten toch geregeld vervangen worden. En voor 0,29 cent kan dat natuurlijk ook prima.

 

Ik had dus weer een karretje vol bij de Action. Wat waren jouw laatste aankopen?

 

Comments are closed.