Heb jij net op de kalender gezien dat die ene goede vriend van je morgen jarig is? Geen paniek, je hebt nog voldoende tijd om een kaartje te sturen. Hoe? Door zo snel mogelijk achter je computer te kruipen. Je hoeft namelijk niet de stad in om nog snel een kaartje te kopen, een postzegel te vinden, de kaart te schrijven en te posten. Al deze stappen kun je namelijk gewoon ook vanuit je luie stoel regelen door simpelweg naar de site van een aanbieder zoals bijvoorbeeld Hallmark te gaan. Wij laten je zien wat je moet doen om te zorgen dat er morgen bij jouw goede vriend een persoonlijk kaartje in de bus ligt.

De perfecte kaart

Een kaartje sturen is een leuke manier om iemand te laten weten dat je aan hem denkt. Is jouw goede vriend iemand waar je echt lol mee kunt trappen? Kies dan voor een verjaardagskaart man humor. Wil je liever een serieuze kaart? Dan kun je deze uiteraard ook vinden in het aanbod van de betere aanbieders. Je kunt kiezen voor kaarten met, of zonder envelop. Wat ook goed is om te weten, is dat je zelf het formaat van de kaart kunt bepalen. Zo kun je gaan voor een standaardkaart, maar je kunt ook uitpakken en je vriend een reusachtige kaart sturen. Reken maar dat dit in goede aarde zal vallen.

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Wanneer je uit alle kaarten verjaardag een mooie gekozen hebt voor jouw goede vriend, is het tijd om de kaart te voorzien van een persoonlijke boodschap. In het previewmenu kun je zien hoe je kaart er uiteindelijk uit komt te zien. Houd er bijvoorbeed rekening meedat je boodschap mooi in het midden van de kaart komt. Heb je niet zoveel woorden geschreven? Kies dan voor een andere lettergrootte zodat je een kloppend geheel krijgt.. Is alles geschreven, dan klik je naar de volgende pagina waar je het adres van de jarige kunt invoeren. Check goed of je hier het juiste adres invult omdat je kaart anders misschien vertraging oploopt bij de bezorging. Dat zou jammer zijn want dan bestaat de kans dat je vriend de kaart pas krijgt na zijn verjaardag. Ben je van plan om deze vriend vaker kaartjes te gaan sturen? Sla zijn adres dan op zodat je het de volgende keer enkel hoeft aan te klikken.

Wil je een cadeautje toevoegen?

Een kaartje is heel leuk om te krijgen, maar wanneer je er ook nog een cadeautje aan toevoegt, wordt het nog leuker. Bij de meeste aanbieders is er volop keus. Wat dacht je van een leuke mok, of een heerlijk stuk chocolade? Met een paar klikken op je muis voeg je een leuke attentie toe. Wanneer je eenmaal op ‘bestellen’ geklikt hebt en de betaling in orde hebt gemaakt gaat het pakketje diezelfde dag nog op de bus zodat jouw jarige vriend zijn kaart en geschenk op zijn verjaardag zal ontvangen.

Comments are closed.