Zodra kinderen naar school gaan nemen ze een tas met beker en trommeltje mee. Kinderen letten niet altijd even goed op hun spullen en daarom is het handig wanneer de spulletjes gemerkt zijn. En dit kan op een eenvoudige manier.

 

Onze dochter zit in groep 1 en neemt elke dag een trommeltje met fruit mee. Het trommeltje wordt ook geregeld los op de kapstok gelegd. Handig dus wanneer er een naamsticker op het trommeltje zou staan. Ook voor de juffen die op het einde van de dag de gevonden voorwerpen (trommels, bekers) vinden en deze willen terug geven aan de eigenaren.

 

Dan hebben we nog een 2 jarige in huis die sinds 4 maanden naar de peuterspeelzaal gaat. Hij hoeft weliswaar geen eigen fruit mee te nemen, maar wel een rugzakje. En ja, bepaalde rugzakjes zijn nu eenmaal populair. Er hangen dus geregeld dezelfde tasjes aan de kapstok.

 

Via mynametags kreeg ik de oplossing. Ik mocht twee vellen naamstickers uitzoeken.

 

Samen met Amber kozen we voor roze, hartjes en een bloem. Voor Mees koos ik zelf voor blauw, stippen en een treintje.

Ik kan je verklappen, er is meer dan genoeg keuze. Dus voor elk kindje is er wel iets leuks bij. De stickers ontvingen we binnen enkele dagen. Op elk vel zitten 56 naamstickers. Daar kun je dus wel even mee vooruit.

 

De stickers plak je op een schone en droge ondergrond. 24u laten “drogen”. Daarna kun je de spulletjes met de stickers, gewoon in de vaatwasser stoppen. En ja hoor, de stickers zijn na afwasbeurt nog helemaal netjes. Ideaal dus.

 

Ook kun je de stickers op tassen plakken. Voor onze kleine man van de peuterspeelzaal dus weer handig. De stickers zijn zelfs in kleding te gebruiken. Je plakt de sticker dan op het merketiket of wasvoorschrift. Goed de hoekjes vastplakken en zorgen dat de sticker niet uitsteekt. Ook dit kun je gewoon wassen.

 

Ik zal dus zeker een aantal stickers bewaren voor in de wintermaanden. Want hoe snel vergeten of verliezen kinderen dan niet hun sjaal en muts op school. Ik weet zeker dat ik alles netjes terug bezorgt krijg met een naamsticker erop.

 

Een handige tip dus, deze vrolijke naamstickers!

 

 

Winnen

 

 En wat een geluk. Namens mynametags mag ik een setje met 56 naamstickers naar keuze weggeven.

 

Wil jij kans maken op een naamsticker setje? Dat kan!

 

Wat moet je doen:

 

    • Laat een berichtje (met geldig mailadres) achter onder dit artikel of via facebook dat je graag mee doet.

 

    • Je kan mee doen t/m zondag 3 juli. Daarna kun je op mijn facebook pagina zien wie gewonnen heeft. (Tevens stuur ik de winnaar een bericht)

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.