En ja, ik ben wederom te laat. Dat gebeurt me wel vaker. Maar ook op 2 november kun je nog prima terug blikken op oktober. Een fijne maand, met herfstvakantie en vele etentjes.

Lees je mee?

Familie
Begin oktober was mijn schoonbroer en zijn vrouw nog in Nederland. We sloten hun bezoek aan Nederland af met een etentje bij de Griek. Dit deden we met de familie van mijn partner. Voorafgaand verraste we mijn schoonzusje nog met een kleine baby-shower. Bijzonder om samen met haar moeder, schoonzus wonend in Amerika, mijn dochter en ikzelf te doen. Zodra de buikbaby geboren is komt er nog een kleine diy van online.

Verder vierden we ook nog de verjaardag van mijn broer. Hij werd 40, dus dat was ook een feestje waard. Ook hier aten we met zijn allen samen.

Herfstvakantie

In Limburg hadden we van 15 t/m 19 oktober een weekje vrij. Als juf had ik dus ook een vrije week. Samen met de kinderen bracht ik deze week door. We zijn een dagje wezen zwemmen en brachten een bezoek aan de binnenspeeltuin. En het was natuurlijk prachtig weer, zodat we ook nog samen met een vriendje en vriendinnetje een middag in de buitenspeeltuin doorbrachten.

En samen met mijn 4 jarige ben ik nog geweest winkelen. Grote zus had namelijk een kinderfeestje. Kortom, het was een prima herfstvakantie.

Etentjes
Deze maand niet te klagen qua uiteten. Zoals je kon lezen, begin van de maand naar de Griek. Bij mijn broer werden we verwend met Chinees eten. Verder gingen we nog met de vriendengroep een hapje eten, traditie met de kermis in ons dorp. En we werden nog uitgenodigd bij een vriendin thuis, zij kookte heerlijk voor ons. Erg gezellige dagen dus!

Gezelligheid

En over gezellig gesproken. Ik ging ook nog met 3 vriendinnen naar de film Zwaar verliefd. Een heerlijke, vrouwen film.

Het laatste weekend van oktober sloten we af met kermis in “ons” dorp. Wij wonen inmiddels ruim 1,5 jaar in een ander aanliggend dorp. Dit dorp is zo klein, dat er niet eens een kermis komt. De kermis was in het dorp waar onze kinderen ook naar school gaan en is maar 2,5km verder. Geen grote kermis, maar voor de kinderen prima.

Klussen
Ook werd de tuin winter klaar gemaakt en besloot ik om de okergele muur in huis aan te passen. En nog steeds ben ik blij met de nieuwe kleur op de muur.

Mijn blog
Een mooi aantal bezoekers bezocht mijn blog. Wederom minder blogs online geplaatst dan ik zou willen. Toch mis ik ergens de tijd ervoor en soms de inspiratie. Maar mijn streven is 2 blogs per week en dat lukt gelukkig meestal wel.

Het best gelezen werd mijn Aliexpress artikel. Ik deelde namelijk mijn aankopen met jullie. Ook vonden jullie het leuk om mijn ABC’tje te lezen. Persoonlijke dingen over mezelf.

Het minst gelezen werd de diy canvas tas, maar deze plaatste ik ook pas een paar dagen geleden online. Dus nog op zoek naar een crea activiteit, cadeautje voor de juf/meester of opa/oma, klik dan hier.

November
De eerste twee dagen van deze maand zijn inmiddels voorbij. Voor mij waren dit twee gewone juf dagen. Verder is deze maand mijn verjaardag, altijd leuk. En verwachten we deze maand een kleine baby van mijn schoonzus. Ook Sinterklaas komt weer uit Spanje naar ons toe, maar eerst vieren we nog Sint Maarten.

Jawel, wederom genoeg te doen….

 

 


Comments are closed.