Iets meer dan een jaar geleden kon je lezen over ons huis. Ons huis dat een kleine metamorfose kreeg. Ik kijk graag naar VT wonen op tv. En geregeld zie ik iets leuks, waarvan ik denk dat wil ik ook wel. En zo zag ik vorige week wederom iets leuks…

Dat was schrikken

Vorig jaar september wilde ik een kleurtje op de muur. En dat kleurtje kwam er. In eerste instantie schrok ik ervan en later moest ik er ook enorm om lachen. De muurkleur, paste en past nog steeds prima bij onze stoelen en accessoires in huis. We kozen namelijk voor een okergele muur.

Ik heb even moeten wennen, maar een prima kleur. Gewaagd ook wel.

De laatste weken vond ik de muur toch te geel. Vriendlief gaf aan, koop verf en we veranderen het. Van de ene kant zonde, het zit er pas net een jaar op. Totdat ik vorige week iets leuks bij VT wonen zag. Een goede oplossing voor onze muur.

Twee kleuren

Ze lieten namelijk zien dat je een muur ook in twee kleuren kan schilderen. Wow, leuk! Dat gaat het worden. Afgelopen zondag zochten we een passende kleur bij okergeel uit. Want eerlijk is eerlijk, okergeel vind ik nog steeds tof.

Vriendlief ging aan de slag met een groene tint (eenheid genaamd). En ik ben heel blij met het eindresultaat. Het breekt de gewaagde muur in huis. Maar toch nog steeds okergeel, passend bij de rest van het huis.

Ik kan er dus weer even tegenaan met een “nieuwe” woonkamer. Alleen nog een nieuw lampje voor boven de bank. En misschien wat kleine accessoires. Maar verder nog steeds tevreden en blij met ons huis. Waar we gewoon alweer 21 maanden wonen.

https://www.byjon.nl/interieur/gewoon-doen-kleur-op-de-muur/

Het eind resultaat van onze muur in de woonkamer. Ik vind het zelf wel mooi geworden. Weer eens iets anders en volgens VT wonen, helemaal hip.

Comments are closed.