Wat een winterse maand was januari. We genoten van de de sneeuw. Al was de kou daarbij wat minder prettig. Een maand die weer snel voorbij was en bestond uit gezelligheid, maar vooral ook drukte.

Laatste week vakantie…
Het jaar startte ik met familie. Bij een tante kwamen we allemaal samen en het was een fijne middag. Familieleden die ik al een tijd niet gezien had, waren ook aanwezig. Leuk om op deze manier elkaar weer eens allemaal te zien en te spreken.

De rest van de week genoten we van de kerstvakantie. Ik sprak nog een avond met vriendinnen af. En de kerstvakantie sloot ik met mijn 7 jarige dochter af met een concert van Kinderen voor Kinderen. Ontzettend leuk. Niet alleen voor haar, ook voor mij. Ik was  vroeger namelijk ook enorm fan.

Jarige
We hadden deze maand ook een jarige in huis. De jongste werd alweer 5 jaar. Het weekend bestond echt uit een feestweekend. Familie kwam op bezoek, maar ook vierden. En we vierden zijn eerste kinderfeestje. Hij heeft dik en dubbel genoten van zijn feestweekend.

Nieuwe groep / NOT
En mijn eerste maand werken in groep 0/1 is ook voorbij gevlogen. Het was heel even wennen, maar wat heb ik een leuk clubje. Aanstaande maandag start leerling nummer 13, een klein klasje dus. Mijn duo partner en onderwijsassistent zijn ook twee fijne personen om mee samen te werken. De rest van de collega’s ook top, dus kortom ik geniet volop van mijn werk als juf.

Tijdens een studiedag brachten we een bezoek aan de NOT in de jaarbeurs in Utrecht. Deze dag was leerzaam en gezellig. We volgende een workshop, keken rond, verzamelden materialen en genoten van een heerlijke lunch. Over de terugweg zullen we het maar even niet hebben. Dit was een rit van ruim 3,5 uur. Tja, we moeten ook maar op de dag van de sneeuw gaan en dan zo’n klein 140 km moeten rijden.

Food
Een maand waarin de kilo’s erbij vliegen, haha. Nee, dat viel wel mee. Maar ik genoot van een high tea samen met twee vriendinnen. Vooraf een soepje, gevolgd door vele zoete en hartige lekkernijen. Ook gingen we nog als gezin uiteten bij de Griek.

Een beetje extra sporten kan dus geen kwaad 😉 Uhm, eerlijk gezegd, afgelopen maand ben ik niet aan sporten (zumba) toegekomen. Dus misschien wordt dat een goed voornemen voor februari.

Sneeuw
En het was een maand met sneeuw. Voor de kinderen zeker leuk. We zijn dan ook lekker gaan buiten spelen, sleeën en een sneeuwpop gaan maken. De sneeuw die vannacht gevallen is, is helaas in Limburg alweer zo goed als verdwenen. Al met al hebben we toch een aantal dagen kunnen genieten.

Blog
Qua bezoekers aantallen sta ik momenteel even stil. Ik blijf al zo’n 2 maanden op dezelfde aantallen. Geen probleem overigens hoor. Ik blog nog altijd met plezier en als hobby. Voor februari heb ik al blog ingepland, dus ook dat zit wel goed.

Het meest gelezen hebben jullie de nieuwjaarsbloghop. Logisch ook, doen veel lezers aan mee en je kon een prijs winnen. Deze is inmiddels aangekomen bij de winnares.

Verder werd ook het kinderfeestje artikel veel gelezen. Het minst gelezen is de favo leesboekjes van onze dochter. Toch een aanrader hoor, staan leuke tips bij!

En een artikel over mijn persoonlijke gsm hoesjes werd deze maand ook goed bezocht. Het was een samenwerking, maar nog steeds ben ik tevreden met mijn eigen gemaakte hoesje. Wederom een tip, leuk om cadeau te geven. Zeker voor vriendlief rondom Valentijnsdag die eraan zit te komen.

Komende maand…
Blog ik weer verder op dezelfde manier. Wederom hebben we een jarige en ga ik haar kinderfeestje delen. Ook kocht ik weer van alles bij Aliexpress dat je terug gaat vinden. En vertel ik nog een tip voor kinderen. Kortom, lekker blijven meelezen!

En daarnaast staan er weer wat leuke dates gepland. o.a. met mijn moeder. Daar lees je volgende maand meer over.

 


Comments are closed.