De kortste maand van het jaar is voorbij. Een maand met  koude dagen, maar ook met lente dagen. En een maand met leuke uitjes en de verjaardag van onze dochter.

Verjaardag

In januari vierden we de 5e verjaardag van onze zoon. Afgelopen maand, februari, vierden we de 8e verjaardag van onze dochter. De dag waarop ze jarig was, had ze een dans optreden. Ze genoot hier enorm van. Eerst dansles en trakteren. Daarna met twee lieve vriendinnen en hun moeders gaan lunchen. Om meteen weer door te gaan naar hun optreden. Hier werd ze nog verrast met een enorme snoepzak.

De dag erna vierden we haar feest thuis met familie. En een week later was haar kinderfeestje. Ook gaf ik deze maand wat kleine cadeau tips voor een feestje.

Mama uitjes

In februari had ik ook nog wat uitjes. Begin van de maand een etentje met mijn team. Lekker gegeten en leuke avond gehad. En ging ik samen met mijn moeder, een vriendin en haar moeder naar de film. Gezellig en leuke film, verliefd op Ibiza. Een paar dagen later ging ik wederom met mijn moeder en dit keer tante en nichtje uiteten, naar de wok. Samen met vriendlief nog een avondje op stap, namelijk naar het uitroepen van prins carnaval.

Als gezin geen grote uitjes deze maand. Wel genoten van het mooie weer tijdens een boswandeling. En we zijn naar Ikea geweest waar we meteen een hapje gegeten hebben.

Start carnaval

Ook is de carnaval gestart. De prins is uitgeroepen en op school vierde ik al carnaval. De peuters en mijn groepje mochten namelijk naar de bejaarden. Deze mensen genieten hier enorm van. We deden een optreden, liepen polonaise en zwaaiden naar alle ouderen.

Mijn blog

Qua bezoekers aantallen bleef ik deze maand wat achter. Ik plaatste ook maar 5 blogs online. Het best bezocht werd mijn Ali aankopen. Zelf blijf ik dit ook leuk vinden bij andere. Ik deelde ook nog met jullie mijn falen qua sport. Nu het weer toch langzaam naar de lente gaat, kan ik misschien wat meer wandelen. Anders gewoon bankhang mama i.p.v. fitmom.

Maart is vandaag van start gegaan. Een nieuwe maand met carnaval en vakantie in Limburg. Een paar uitjes staan alweer gepland en verder laten we ons weer verrassen.

Hoe was jouw maand februari? 


Comments are closed.