We sloten de maand augustus af met nog enorm warme dagen. Genieten! En dan te bedenken dat vandaag de maand gestart is waarin het begin van de lente is. Augustus bestond voor ons uit de laatste vakantieweken en de start van een nieuwe schooljaar.

Begin van de maand… meiden dingen en bbq

We begonnen de maand met een feestje, een housewarming van vrienden. Mooi weer, dus het feest werd een tuinfeest. We hebben ons hier goed vermaakt terwijl de kinderen een nachtje bij omi logeerden.

De maandag na het feestje ging vriendlief met onze 5 jarige nog 3 dagen naar Luxemburg kamperen. Dit deden ze samen met een vriend en zijn 5 jarige zoontje. Aan de verhalen te horen vond onze kleine man het geweldig.

Ondertussen genoot ik met dochterlief thuis. We deden echte meiden dingen. Shoppen, maskertjes, frietjes eten en film kijken. Ook wij hebben ons vermaakt.

Ook kwamen nog vrienden van ons langs. We maakten er een gezellige bbq avond van. Ook deze dag was het weer lekker weer en konden we dus wat langer buiten blijven zitten. Zulke avondjes zijn altijd fijn.

Laatste vakantieweek en “feest” weekend.

Mijn moeder moest nog een kleine operatie ondergaan, dit verliep goed en na een nachtje was ze weer thuis. De laatste week dus nog even bij haar op bezoek en maakten we ons weer klaar voor de start van een nieuw schooljaar. Vriendlief weer gestart met werken dus nam ik de kinderen nog een ochtendje mee naar de binnenspeeltuin. Door het mooie weer waren we hier nog niet geweest.

Het laatste weekend van de vakantie sloten we goed af. Samen met vrienden en hun twee zoontjes gingen we bowlen. Na het bowlen bij ons thuis de pizza oven aan gemaakt. Dit was dus weer een fijne middag en avond.

Op zondag nog een wandeling en sloten we de vakantie echt af door in de avond naar de Griek te gaan eten. Een prima weekend dus om 6 weken zomervakantie af te sluiten.

De eerste weken school

In een korte terugblik van de eerste schoolweken kon je al lezen hoe het was. We zijn goed gestart en terug in ons ritme. Het was wel ontzettend warm, maar schooltijd zochten de kinderen verkoeling in het zwembadje. In het weekend was mijn vader* jarig. Om hem te herinneren maken we hier een “feestje” van. Dit keer met zijn allen gaan uiteten en voor de kinderen was een speeltoren bij.

In dit zelfde weekend hadden we ook nog een verlaat verjaardagsfeest van de partner van mijn schoonmoeder. Hij had zwembadjes voor de kinderen opstaan dus die vermaakten zich prima. En hij zorgde voor een bbq.

En de laatste dag van deze maand gingen vriendlief en ik wandelen. We liepen 6,5km en sloten af met een heerlijke lunch. Dingen die we eigenlijk vaker zouden moeten doen.

Bloggebied

Het is wederom gelukt om twee blogartikelen per week te plaatsen. De meeste op dinsdag en vrijdag. Dit ritme bevalt me wel. Vandaag een extra blog, omdat de maand augustus natuurlijk voorbij is.

In de maand augustus lazen jullie veel het artikel over het spelletje Uno. Een artikel dat ik al langer geleden online plaatste. Maat het blijft een leuk spel.
Van deze maand viel de too good to go blog in de smaak. Maar ook waren jullie nieuwsgierig naar mijn nieuwe truien.

De bezoekers aantallen waren vrijwel gelijk aan juli. En daar was ik voor een hobby blog tevreden over.

September

Een maand met twee verjaardagen en voor de rest nog weinig dingen gepland. We zien dus wel wat deze maand ons gaat brengen. Jullie al plannen voor september?


Comments are closed.