In Limburg is gisteren de laatste vakantieweek gestart. Onze vakantie is fijn, maar straks weer het normale ritme is natuurlijk ook weer heerlijk. Zelf weer werken, de sportclubjes, de kinderen spelen met vriendjes en dus gewoon terug naar “normaal”.  Deze laatste week bereiden we ons weer voor op volgende week…

 

Back to normal #food

 

Op een of andere manier eet je tijdens vakanties toch net iets anders. Wij tenminste. De bbq wordt wat vaker tevoorschijn gehaald, een keer uiteten en tijdens de vakantie in Zeeland vooral “makkelijk” gegeten. Daar bedoel ik mee nasi, bami, macaroni, broodje hamburger etc. Prima eten hoor. Maar deze week komt er weer gewoon aardappelen, vlees en groente op tafel en andere lekkere gerechten, vooral wat gezonder. De chips wordt dus hoog in de kast opgeborgen en bestemd voor het weekend.

 

Daarnaast zijn we weer gestart met wandelen. De kinderen wandelen heerlijk mee of nemen de fiets. Mijn rondje verschilt tussen de 4km en 6 km. Vriendlief loopt ook nog geregeld alleen een rondje en deze tikken de 10km aan. Maar door weer gezonder te eten, meer te bewegen voel ik me fitter.

 

Afspraken

 

Verder plan ik de laatste vakantieweek altijd een kappers bezoekje. Samen met onze dochter ga ik morgen dus even de haren laten knippen. Gewoon het gevoel van “fris” weer starten. Zelf heb ik ook al een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste gebracht, voor mijn wenkbrauwen en een bezoekje aan n Salon Purple voor mijn nagels te laten bijwerken. Dus weer helemaal klaar om donderdag te starten. Ik heb dan een startvergadering en maandag sta ik weer voor de klas.

 

De kinderen

 

Zoals ik al zei, dochterlief morgen nog naar de kapper. De kleine man van 5 hoeft nog niet dus dat slaan we dan over. Verder zijn we nog even samen naar de Action geweest. Voor wat ditjes en datjes.

 

Ze mochten beide een nieuwe rugzak kiezen. (4,79 per stuk)

Onze dochter gaat naar groep 5 en wilde graag een dichte slijper ( 2 voor 0,65) Ze krijgen in groep 5 ook oordopjes en dus een hoesje om ze in te bewaren is dan wel handig (0,59)

Voor mezelf kocht ik een nieuw notitieboek met tabbladen (1,29) en correctie vloeistof (0,89)

 

En natuurlijk starten we deze week ook weer met “normale” bedtijden. Zo wennen ze alweer langzaam aan het ritme. En zo merk je dus aan alles dat we ons langzaam weer voorbereiden op de start van het nieuwe schooljaar!

 

Bereid jij je ook voor?

 

Comments are closed.