Ik ben weer eens te laat. September is al gestart, maar vandaag toch nog een byjon blikt terug. Augustus bestond uit de laatste 3 weken zomervakantie en de start van het nieuwe schooljaar. Het was nog een zonnige maand en dat was genieten.

Thuis
De laatste drie weken van de zomervakantie brachten we vooral thuis door. Vriendlief was weer aan het werk en de kinderen en ik nog vrij. De eerste week van augustus was het vooral warm. We genoten thuis van het zwembadje. Er kwamen wat vrienden op bezoek en zo kregen we de week wel om. En eigenlijk zagen de laatste 2 weken van de vakantie er niet veel anders uit.

Uitjes
Als gezin zijn we nog gezellig gaan eten bij de pannenkoekenbakker. Ook hebben we nog een uitje gemaakt naar de Zoo in Antwerpen. Dit is een heel mooie, gezellige dierentuin. Zeker een aanrader.
Samen met de kinderen ben ik nog naar de bioscoop en speeltuin geweest. Zo heel af en toe eruit is wel fijn. Want van drie weken alleen maar thuis doorbrengen wordt deze mama niet vrolijk. De kinderen vermaken zich goed, maar op een gegeven moment ook toe aan andere dingen.
De vakantie sloten we samen met mijn moeder, broer en gezin en ons gezin af in toverland. Ook dit is een aanrader als pretpart. Onze jongste is 1.00 meter en kan in Toverland al ontzettend veel leuke dingen doen.

Start schooljaar
20 augustus startte voor de kinderen het nieuwe schooljaar. De oudste in groep 4 en de jongste verder in groep 1. Hier is hij half januari gestart dus mag nog even door. Ik startte 22 augustus met het nieuwe schooljaar. Ik schreef al een blogje over mijn eerste twee werkweken.
We hebben het in ieder geval alle drie naar onze zin.

Camping
Ja, dat lees je goed. Camping, vakantie voorbij? Nee hoor, wij genieten nog zo’n 6 weekenden op de camping De Heldense Bossen. We hadden hier ook een voorseizoen plek. Dit is zo goed bevallen dat we samen met onze camping buren besloten nog een kort naseizoen te nemen. En wat is dit heerlijk. Natuurlijk afwachten wat het weer doet, maar het laatste weekend van augustus en afgelopen weekend waren prima.

Blog
Verder was het in de maand augustus op mijn blog rustig. Ik had weinig zin, inspiratie en gewoon aan het genieten van de vakantie. In mijn klets update kon je er al over lezen. Maar nu de scholen weer gestart zijn, mijn ritme weer gewoon is, komen er weer 3 blogs per week online.
Afgelopen week kwam er nog een winactie online. Een sportieve winactie zelfs. Doe je nog niet mee? Klik dan hier.

Jullie vonden het deze week weer leuk om mijn outfits te bekijken. En er komt binnenkort deel #3 aan. Ik kocht wat leuke items bij een winkeltje in ons dorp.
Het mist gelezen werd mijn knutsel les over de vliegers. Maar misschien met het regenweer van vandaag eens leuk om naar te kijken.

En opvallend was ook mijn blog over lego van ome Ali. Dit werd heel vaak gelezen. Inmiddels hebben we na deze lego set nog twee andere sets gekocht via ome Ali. En nog steeds is deze lego prima. Nog niks stuk bijvoorbeeld. En er wordt volop mee gespeeld.

September
De maand is al bezig. En we zijn goed gestart. Genieten op de camping en een verjaardagsfeestje van ons neefje. Verder staat deze maand de verjaardag van vriendlief op de kalender en nog wat kleine andere uitstapjes.
En eind september start alweer de herfst.

Fijne maand allemaal!

Comments are closed.